![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teraz všeobecné domu ks odišla do dymu. Doslova. Hit the 'o' zapnutí úžasný Temjin tj-07 prípadu. a POP! ![]() PSU udělala lôžku a vzal dosku s ním. A pravdepodobne aj ram. Možno, že sa cpu .... Sod to. Ona je urazený, som urazený. Já jsem urazený, že ona je urazený. Notebooky, laptopy jo, to je správna cesta. Len blinkin 'predaných mojich HP rovnako. Pomocou Fujitsu na mo. S Šilhavý môžem len aby sa znaky na obrazovke. Ten, kto sa rozhodol 12 "vesmíru bol dost chce strieľať. A já jsem Pratt, že súhlasil. G'awd I'm likvidácii. Teraz mám veľký stôl ornament v tvare prípadu. Sakra.
|
| |||
| |||
| Je mi ľúto ľudí, musel prieduch. ![]() Objednané za ňu: ![]() Objednané za mňa: Rockdirect Xtreme. 2,4, 8800 m GTX. Som teraz bez haliera, ale šťastnejší. A nemôžete dať cenu na to.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaša nemajú veľa šťastia ste mate ...
| |||
| |||
| smolařský M8 nádeje ráda nového |
|
| |||
| |||
| Myslel som, že do veľkej herné alex, že jsi šla na vysokú spec ploche. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| chorých druhej, čo povedal dave
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Nie, povedal časom Nejsem veľký hráč ešte. Mám rád Lomac a C & C, ale to je asi to pre PC. Trávia väčšinu svojho herného času na 360 teraz. Okrem toho, že Rock má 8800GTX, mobilnú verziu. Hádaj, kde sa tento GX2 príde od ľudí .... Nie, nemá žiadne šťastie Dave. Nové vybudovanie je z okna. Som skôr nadol o celej veci, ak som úprimný. Úžasné, ako stratu stroje môže vietor vás ne. Je to naozaj potrebujú nové Lappy, to jednoducho nie je Fujitsu rezu je teraz. Nie na to spec základ, ale na veľkosť obrazovky.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sucs, že aj keď ste teraz bych asi pláč moje oči ven!
| |||
| |||
| Nejste-li zle CW. V minulosti, čo?, 6 mesiacov som mal dva PC zomiera na mňa. Stále vypitvané byť úprimný. Ktokoľvek čítanie tohto pravdepodobne pozná pocit, takmer pravidelné čistenie ventilátorov atď, neustále zlepšovanie, chkdsk, AVG testuje, defrags bla bla. A sprevádzkovanie všetkých, že tvrdá práca len pre to, aby rána, nie, nebol šťastný. Mimochodem, já jsem v minulosti mojej whinging, plač scéne a vzdávajú o reflexné nezakoupíte Lappy. A gf teraz zmenilo jej myseľ od Sony na Dell XPS 420. . Vzhľadom k tomu, že "to vyzerá štýlovo" A já musela priznať, že to nie je zlý spec zložky moudrý (Quad, 8800, 320gb disky, Bluetooth pre pripojenie klávesnica, myš atď). A "Jeho podobnú špecifikáciu na jednej ste budova" Tak Sony zrušený, kým som jej rozprávať mimo.Moja stavať nové komponenty sú na ceste, okrem Mobo, nebolo rozhodnuté, že zatiaľ.
|
| |||
| |||
| Dells suc radšej by som, aby moje Lappy I Luv slovo Lappy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Give Me Back My C: / / Drive! | felix56 | Operačné systémy Windows | 6 | 20. jún 2009 05:26 |
| Pospeši si! Get The Dej Away dňa! | computeruler | Všeobecné Software Chat | 8 | 31. októbra 2008 12:53 |
| Prosím, dajte mi, prosím, poradiť, | hewhoasks | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 20 január 2008 07:53 |
| OMG niekomu daj mi zbraň i `d chceli natočiť túto GIT ... | Carl | Vypnúť Téma diskusie | 3 | 11. decembra 2007 06:40 |
| Ako mám dať nezávislých IP adries? | shadowfoot17 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 30. augusta 2007 17:08 |
| Thread Tools | |
| |