![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сада је генерални кућа пц отисла у дим. Дословно. Притисните 'на' пребацити на изванредан Темјин тј-07 случаја. и ПОП! ![]() Псу је учинио спавати и узимају матичне плоче са њом. А вероватно и овна. Можда ЦПУ .... Обложити га. Схе'с миффед, И'м миффед. И'м миффед да је миффед. Преносна рачунара, лаптоп ыеах, то је пут за ићи. Само блинкин 'продао моје ХП ас уелл. Коришћење Фујитсу на МО. Уз шкиљење Ја могу само да да ликови на овом екрану. Ко је одлучио 12 "простора је довољно жели пуцњаве. А ја сам преграде које договорено. Г'ауд сам рану горе. Сада сам добио огроман деск орнамент у облику случај. Даммит.
|
| |||
| |||
| Сорры људи, морала одушка. ![]() Кеыуордс за њу: ![]() Кеыуордс за мене: Роцкдирецт Кстреме. 2/4, 8800м ГТКС. Сад сам без пара, али срећнији. А ви не можете ставити на ту цену.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш немају пуно среће си другарица ...
| |||
| |||
| злосретан м8 наде она воли ново |
|
| |||
| |||
| Мислио сам да сте били у великом гаминг Алекс, помислили бисте ићи на високим спец десктоп. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| болестан други Даве што је рекао
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Но, рекао је пре неког времена нисам велики играч више. Волим ломачу и Ц & Ц-а, али да о томе за ПЦ. Проведите већину свог времена гаминг на 360 сада. Осим тога, Роцк има 8800ГТКС, мобилне верзије. Погодите где је нови ГКС2 долази од људи .... Нопе, не власништво било који срећа Даве. Граде се нови прозор ван. Ја сам радије доле око целе ствари, ако сам искрен. Иненађујуће како губитак машина може вјетар да се није то. Она заиста није потребан нови лаппы, овај Фујитсу не само резати одмах. Не на основу спец 'с но на екрану величине.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| суцс да ли су вам управо сада бих вероватно бити плач очи оут!
| |||
| |||
| Ыоу'ре недалеко криво ЦУ. У прошлости, што?, 6 месеци сам имао два пц-а на мене умрети. Мртва гуттед да будем искрен. Свако вероватно зна читати овај осећај; готово распореду чишћење обожаватељи итд, инкрементални сталним побољшањима, цхкдск, авг скенира, дефрагс блах блах. И стављању свих који раде у тврде да се само за фенирање, не, није била сретна. У сваком случају, ја сам моје прошлости ухингинг вичући позорницу и на одустајање од куповине рефлексе лаппы. И ГФ је сада промењено јој уму из Соны на Делл КСПС 420. . Јер "изгледа стилски" И ја сам морао признати да није лош спец компоненту мудри (Куад, 8800, 320гб дискове, Блуетоотх спојивост за тастатуру, миш и сл). И "Његов је сличан спецификација оном коју зграду" Тако Соны отказана док јој говорим из ње.Мој граде нове компоненте су на путу, осим мобо, нису одлучили о томе још.
|
| |||
| |||
| деллс СУЦ Радије бих направити мој властити лаппы И Лув реч лаппы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Дај ми Назад Моја Ц: / / Дриве! | феликс56 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 20. јуна 2009 05:26 |
| Пожури! Узмите да да на дан! | цомпутерулер | Уопштено Софтуаре Цхат | 8 | 31 октобар 2008 12:53 |
| Молим Вас, дајте ми један савет | хеухоаскс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 20 јануар 2008 07:53 |
| Омг, дајте ми неко оружје и `д желели пуцати ову гит ... | Царл | Офф Топиц Дисцуссион | 3 | 11 децембар 2007 06:40 |
| Како могу да да независна ИП адресе? | схадоуфоот17 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 30 аугуст 2007 17:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |