![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şimdi genel ev adet sigara kadar gitti. Literally. Hit the 'geçiş' üzerinde müthiş Temjin TJ-07 davayla ilgili. ve POP! ![]() PSU sıvışmak yaptı ve birlikte anakart alınır. Ve muhtemelen koç de. Belki işlemci .... Homoseksüel olsun. O, ben miffed yaşıyorum miffed's. Ben o miffed's miffed yaşıyorum. Dizüstü bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar evet, o gitmek için yol. Sadece blinkin de benim HP sattı. Ve Mo bulunan Fujitsu kullanma. Bir şaşı Sadece bu ekranda karakterleri çıkışı yapabilirsiniz. Kim yeterince çekim istiyor 12 "alanı kararı aldı. Ve ben bu karar verdiler Pratt yaşıyorum. Ben G'awd kadar yarası var. Şimdi davanın şeklinde büyük bir masa süsü var. Kahretsin.
|
| |||
| |||
| Maalesef millet, havalandırma gerekiyordu. ![]() Onun için Ordered: ![]() Benim için Ordered: Rockdirect Xtreme. 2.4, 8800m GTX. Şimdi, fakir ama mutlu. Ve bu bir fiyat koymak değildir.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Senin sahip çok şans size dostum vardır ...
| |||
| |||
| şanssız M8 de yeni bir umut seviyor |
|
| |||
| |||
| Seni oyun Alex halinde büyük olduğunu, düşünce, bir üst özel masaüstü için gitmek düşündüm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kötü ikinci ne Dave söyledi
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Hayır, dedi bir süre önce büyük bir oyun oynuyor artık değilim. Ben Lomac ve C & C gibi, ancak bu PC hakkında için. 360 Şimdi benim oyun çoğu zaman harcayın. Ayrıca, Kaya ve 8800GTX, mobil versiyonu vardır. Tahmin nerede yeni GX2 millet kimden .... geliyor Hayır, herhangi bir şans Dave sahip değil. Yeni inşa pencere çıktı. Ben oldukça aşağı bütün şey eğer dürüst yaşıyorum. İnanılmaz Bir makinenin kaybı size rüzgar hemen değil. Gerçekten, bu Fujitsu sadece şimdi kesmek değil, yeni bir lappy gerek yaptım. Bir özel's temelinde ama ekran boyutunda.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer şu anda Herhalde benim gözü ağlayarak olacağını sen bu sucs!
| |||
| |||
| Bunlar çok yanlış değil CW. Geçmişte ne?, 6 ay iki PC'nin bana ölmek aldık. Hala gutted dürüst olmak gerekirse. Herkes bu muhtemelen hissi bilir; okuma neredeyse vs taraftarların temizlik, tarar ortalama, defrags filan sürekli artan gelişmeler, Chkdsk planlanıyor. Ve sadece bir darbe için, hayır, mutlu değildi bütün bu zor işi koyarak. Her neyse, benim whinging, sahne ağlayarak son yaşıyorum ve bir lappy bir refleks satın kadar veriyorum. Ve şimdi GF Sony gelen Dell xps 420 için fikrini değiştirdi. . "Çünkü şık görünüyor" Ben kötü bir özel bileşen akıllıca (quad, 8800, 320GB sürücüleri, klavye, fare vs) için Bluetooth bağlantısı olmadığını itiraf zorunda kaldı. Ve "sizin" Sony ben onu dışarı konuşma da iptal Yani oluşturmaktayız ile benzer özellikler.Benim yeni yolda, bir mobo dışında olduğunu, bu konuda henüz karar bileşenler oluşturmak.
|
| |||
| |||
| Dells suc ben değil kendi lappy i kelime lappy luv olacak |
![]() |
|
| Bookmarks |