![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тепер загальна шт будинок згорів. Буквально. Hit 'на' Увімкніть приголомшливе Temjin TJ-07 справи. і POP! ![]() PSU зробила ліжка і прийняли платі з ним. І, напевно, оперативної пам'яті. Можливо, процесор .... Сода його. Вона засмучені, я злий. Я зол зол ось вона. Ноутбуки, ноутбуки Так, це шлях. Просто Блінкін 'продав HP також. Використання Fujitsu в міс. З косоокістю я можу просто розібрати символи на цьому екрані. Той, хто вирішив 12 "простору було досить хоче зйомки. І я Пратт, що погодився. G'awd я потрапив. Тепер я отримав величезне прикрасою столу у формі справу. Dammit.
|
| |||
| |||
| Вибачте хлопці, були Vent. ![]() Замовити для неї: ![]() Замовлений для мене: Rockdirect Xtreme. 2.4, 8800M GTX. Тепер я без грошей, але щасливішим. І ви не можете призначати ціну на цей рахунок.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваша не маючи багато удачі ви Мате ...
| |||
| |||
| пощастило M8 сподіваюся, що вона любить нове |
|
| |||
| |||
| Я думав, ти у великій грі Алекс, думала, що ви йти на високі специфікації робочого столу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| жорстоке друге, що сказав Дейв
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Ні, каже, якийсь час назад я не є великим гравцем більше. Мені подобається Lomac і C & C, а це про нього для ПК. Більшу частину моїй грі час на 360 зараз. Крім того, порода 8800GTX, мобільна версія. Вгадайте, де нові GX2 виходить від людей .... Ні, що не мають будь-яку удачу Дейв. Нова збірка з вікна. Я швидше вниз приблизно на все це, якщо я чесний. Дивно, як втрата машина може вітром вас не так. Вона дійсно потрібна нова lappy, Fujitsu цього просто не ріже це зараз. Не на основі специфікації, але, з розміром екрана.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ДУІ, що якщо я вам зараз я б, напевно, плаче мої очі!
| |||
| |||
| Ви не помилявся ХО. У минулому, то які?, 6 місяців я була два ПК померти на мене. Тим не менше нутрощів щоб бути чесним. Читающий це, ймовірно, знає це почуття, майже автоматичного очищення вентиляторів і т.д., постійні поліпшення, CHKDSK, СР сканування, дефрагментація бла-бла. І покласти все, що напружена робота тільки для його удар, ні, не був щасливий. Anyway, I'm whinging моє минуле, плакали етапі і відмови від рефлекторних покупку lappy. І GF тепер передумали від Sony для Dell XPS 420. . Тому що "це виглядає стильно" І я змушений був визнати, це не поганий специфікації компонентів мудрим (чотирьохядерний, 8800, 320GB дисків, Bluetooth для підключення клавіатури, миші і т.п.). І "її аналогічних специфікацій на той, який ви будуєте" Так Sony відмінено, коли я кажу їй з нього.Моя нова збірка компонентів на їхньому шляху, крім системних плат, ще не вирішили, на що ще.
|
| |||
| |||
| Dells Сюч я б вважав за краще зробити власну lappy I Luv слова lappy |