по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Липсваш ми куче .......

Reply

Нишка Инструменти
Old 10-ти септември 2008, 22:30
Номер на групата

Default Липсваш ми куче .......

В моята малка дъщеря окучвам се опитва да гума на ухото на разстояние по текущата ми въплъщение почина преди няколко години. Липсва ми, че проклетото куче. Тя беше толкова сладка и леко. Ние имаме "нов" Виенска куче, (не моя идея и желание), но той просто не е същото. Сам, новата куче, не е Mia, старото куче. Имахме Mia, преди да сме имали нашето дете. Тя, че детето ни е НЕЙНО "кученце" от деня, дъщеря ми се прибра от болницата, а оттам я търпение като детето ми се опитаха да си ядат ушите LOL. Предполагам, че съм искал Сам, но по дяволите, ти не може да замени кучето като крушка повече, отколкото можеш да замести някой друг ти дойде да те обичам. Това не е вина на Сам той не е Миа.

Аз не знам защо аз афиш освен това виждам, че картината отново ме накара да липсваш ми сладко малко кученце, и тя със сигурност е на разстояние тема. Am I почти база тук / ли някой от вас хора наистина да обичате вашия домашен любимец? Искам да кажа, дори ти приятели, които имат тези лоши котки LOL ............ Миа е само на 6, когато тя почина. Много прекалено млади, дори в кучешка години.
Old 11 Sep 2008, 07:38
Номер на групата

Знам как се чувстваш, аз загубих кучето ми, когато тя е била около същата възраст и аз бях devistated защото бях много близо до нея. Съжалявам за загубата ти човек.
Old 11 Sep 2008, 11:27
Модератор Група

Да, мисля, че всеки се чувства същото около обичаше животните.

Въпреки факта, аз редовно видите селскостопански животни звъня за клане, или дори да бъдат заклани в abbatoir, аз все още се чувствам малко тъжна за това. Предполагам, просто се около тях през цялото време, те кара да идват да ги познавам.

Изненадващо, не е трудно, когато трябва да застреляш ранените животни, предполагам, защото знам, че правя правилното нещо и като го му мизерия.

Но, знаеш ли сте направили най-доброто от своя кучета кратък живот, и тя вероятно се радва, че още.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc