![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| В моята малка дъщеря окучвам се опитва да гума на ухото на разстояние по текущата ми въплъщение почина преди няколко години. Липсва ми, че проклетото куче. Тя беше толкова сладка и леко. Ние имаме "нов" Виенска куче, (не моя идея и желание), но той просто не е същото. Сам, новата куче, не е Mia, старото куче. Имахме Mia, преди да сме имали нашето дете. Тя, че детето ни е НЕЙНО "кученце" от деня, дъщеря ми се прибра от болницата, а оттам я търпение като детето ми се опитаха да си ядат ушите LOL. Предполагам, че съм искал Сам, но по дяволите, ти не може да замени кучето като крушка повече, отколкото можеш да замести някой друг ти дойде да те обичам. Това не е вина на Сам той не е Миа. Аз не знам защо аз афиш освен това виждам, че картината отново ме накара да липсваш ми сладко малко кученце, и тя със сигурност е на разстояние тема. Am I почти база тук / ли някой от вас хора наистина да обичате вашия домашен любимец? Искам да кажа, дори ти приятели, които имат тези лоши котки LOL ............ Миа е само на 6, когато тя почина. Много прекалено млади, дори в кучешка години. |
|
| |||
| |||
| Знам как се чувстваш, аз загубих кучето ми, когато тя е била около същата възраст и аз бях devistated защото бях много близо до нея. Съжалявам за загубата ти човек. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, мисля, че всеки се чувства същото около обичаше животните. Въпреки факта, аз редовно видите селскостопански животни звъня за клане, или дори да бъдат заклани в abbatoir, аз все още се чувствам малко тъжна за това. Предполагам, просто се около тях през цялото време, те кара да идват да ги познавам. Изненадващо, не е трудно, когато трябва да застреляш ранените животни, предполагам, защото знам, че правя правилното нещо и като го му мизерия. Но, знаеш ли сте направили най-доброто от своя кучета кратък живот, и тя вероятно се радва, че още.