menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Chybí mi můj pes .......

Reply

Thread Nástroje
Old 10. Září 2008, 22:30
Dárce Skupina

Default Chybí mi můj pes .......

O štěně moje dcerka se snaží slepit ucha se v mé současné avatar zemřel před několika lety. Chybí mi tu zatracenou psa. Byla tak sladká a jemné. Máme "nový" Wiener pes, (není to můj nápad či přání), ale je to prostě není totéž. Sam, nová pes, není Mia, starého psa. Měli jsme před Mia jsme naše dítě. Myslela, že naše dítě HER "štěně" ode dne, kdy moje dcera přišla domů z nemocnice, takže jí trpělivost jako moje dítě se snažil jíst její ucho lol. Myslím, že mám ráda Sam, ale sakra, nemůžete nahradit pes jako žárovka už můžete nahradit, než kdokoliv jiný jste došli k lásce. Není to jeho vina Sam není Mia.

Nevím, proč jsem vyslán vidět, že kromě tohoto snímku ještě mě chybět můj malý štěně, a je určitě mimo téma. Jsem mimo základnu zde / Do každém z vás, přátelé opravdu přijde milovat vaše miláčky? Mám na mysli i ty lidi, kteří ty ošklivé koček lol ............ Mia bylo jen 6, když zemřela. Příliš malé, a to i ve psích let.
Old 11. Září 2008, 07:38
Dárce Skupina

Vím jak se cítíš, já ztratil můj pes, když byla asi ve stejném věku a byl jsem devistated, protože jsem byl velmi blízko ní. líto vaší ztráty člověka.
Old 11. Září 2008, 11:27
Moderátor skupiny

Ano, myslím, že všichni cítí stejné asi milovala zvířata.

Navzdory skutečnosti, jsem pravidelně vidět hospodářská zvířata usnout na porážku, nebo dokonce porážkou na Abbatoir jsem ještě trochu smutná o tom. Myslím, že zrovna kolem sebe celou dobu, si přijdou na nich znát.

Překvapivě, nemám je obtížné, když jsem se natočit jeden zraněných zvířat, myslím, protože vím, že dělám správnou věc a dát jí ze svého trápení.

Ale, víte, že jste udělali to nejlepší z vašich psů krátkého života, a ona asi líbilo více.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
SoundBlaster XFi osudovost - UK Miss na hardware? quinda Obecné Hardware Chat 2 20. říjen 2006 09:18
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.