![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Na moje malo štene kćer pokušava guma uho off u moje trenutne avatar umro prije nekoliko godina. Nedostaju da prokleti pas. Bila je tako slatka i nježna. Imamo "novog" Wiener psa, (nije moja ideja ili želja), ali to nije baš isto. Sam, novi pas, nije Mia, stari pas. Imali smo Mia prije smo imali naše dijete. Ona misli naše dijete bilo HER "psić" od dana moja kćer dođe kući iz bolnice, otuda njezina strpljenja kao moje dijete pokušali jesti joj uho lol. I guess I like Sam, ali dammit, ne možete zamijeniti pas poput žarulja više nego što si možete zamijeniti bilo tko drukčije stižete na ljubav. Nije Sam's fault on nije Mia. Ne znam zašto sam ovo posted osim da vidite sliku opet me propustite moje slatko malo štene, i sigurno je off topic. Ja sam off base ovdje / li tko od vas ljudi zaista vole doći u vaše kućne ljubimce? Mislim da čak i ti ljudi imaju one neugodne mačke lol ............ Mia je samo 6 godina kada je umro. Puno previše mlada, čak iu pas godina. |
|
| |||
| |||
| Znam kako se osjećate, Izgubio sam psa kad je bila otprilike u isto doba i bio sam devistated jer sam bio jako blizu nje. ispričavam se za svoj gubitak čovjeka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, mislim da svatko osjeća isto oko volio životinje. Unatoč činjenici da redovito vidjeti domaće životinje otići za klanje, ili čak biti zaklana na abbatoir, ja još uvijek osjećam pomalo tužno o tome. Mislim da samo oko njih cijelo vrijeme, čini vas upoznali ih. Začudo, ne teško kada sam pucati jedna životinjska ozlijedio, mislim da znam zato sam radiš pravu stvar i stavljajući ga iz njegova muka. Ali, vi znate da je najbolje od vaših pasa kratkom životu, i ona je vjerojatno uživao više.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Soundblaster XFi fatalnost - UK propustite na hardver? | quinda | General Hardware Chat | 2 | 20. listopad 2006 09:18 |
| Thread Tools | |
| |