![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Az utódok a lányom próbálkozik a gumi a fül le jelenlegi avatar meghalt pár évvel ezelőtt. Hiányzik az átkozott kutyát. Ő annyira édes és kedves. Van egy "új" wiener dog, (nem az én ötletem vagy a vágy), de ez csak nem ugyanaz. Sam, a kutya, nem Mia, az öreg kutya. Volt Mia mielőtt még a gyerek. Azt hittem a gyerek volt a "kölyök" az a nap a lányom jött haza a kórházból, ezért őt, mint a türelem gyermekem megpróbálta megenni fülébe lol. Azt hiszem, mint Sam, de a fenébe is, nem helyettesíti az eb, mint egy villanykörte többet, mint Lecserélheti bárki más jön a szerelem. Ez nem Sam hibája, hogy nem Mia. Nem tudom, miért posted kivéve, amikor látta, hogy ez a kép ismét nekem hiányozni édes kis kutyus, és természetesen le a témát. Én itt le bázis / Do you folks sem igazán jön be pets szerelem? Úgy értem, még ha az emberek, hogy a gonosz macskák lol ............ Mia csak 6, mikor meghalt. Túl fiatal, még a kutya év. |
|
| |||
| |||
| Tudom mit érzel, elvesztettem a kutya amikor körülbelül azonos korú és én devistated, mert nagyon közel volt hozzá. sajnálom a veszteséget ember. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, azt hiszem, mindenki úgy érzi, ugyanazt a kb szerette az állatokat. Annak ellenére, hogy az a tény, rendszeresen látni haszonállatok elmegy a vágás, sőt, hogy a levágott Abbatoir, én is úgy érzem, egy kicsit szomorú róla. Azt hiszem, csak a körülöttük az egész idő, hogy jössz, hogy ismerjük őket. Meglepő, de nem nehéz, ha kell lõni a sérült állatot, mert azt hiszem, tudom én ezt a jogot is, így azt ki a nyomorból. De, tudod te a legjobb kutyák rövid életében, s talán élveztem tovább.