![]() |
|
| |||
| |||
| כלבון את הבת הקטנה שלי היא מנסה להדביק את האוזן שלי מחוץ גלגול נוכחית נפטרה לפני מספר שנים. אני מתגעגע כי הכלב הארור. היא היתה כל כך מתוק ו בעדינות. יש לנו "חדש" כלב וינר, (לא רעיון שלי או רצון), אבל זה פשוט לא אותו דבר. סם, הכלב החדש, הוא לא Mia, הישן הכלב. היו לנו Mia לפני שהיה לנו את הילד. היא המחשבה שלנו היה הילד שלה "כלבלב" מיום הבת שלי הגיע הביתה מבית החולים, ולכן לה סבלנות כמו הילד שלי ניסה לאכול אותה האוזן LOL. אני מניח שאני כמו סם, אבל לעזאזל, אתה לא יכול להחליף כמו כלב שעה נורה יותר ממה שאתה יכול להחליף כל אחד אחר אתה בא לאהוב. זה לא סם של פגם הוא לא Mia. אני לא יודע למה זה פורסם אני רואה את התמונה, למעט שוב גרם לי לפספס כלבלב קטן מתוק שלי, וזה כמובן מחוץ לנושא. אני מחוץ לבסיס כאן / האם כל אחד באמת בא לך אנשים לאהוב את חיות מחמד? אני אומר לך, גם אנשים שיש להם אותם נורא חתולים LOL ............ Mia היה רק 6 כאשר היא נפטרה. הרבה יותר מדי צעירים, אפילו כלב שנים. |
|
| |||
| |||
| אני יודע איך אתה מרגיש, איבדתי את הכלב שלי כשהיתה סביב אותו גיל ואני devistated היה כי הייתי מאוד קרוב אליה. מצטער על אובדן אדם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, אני חושב כל אחד מרגיש את אותו הדבר לגבי אהב בעלי חיים. למרות שאני רואה באופן קבוע חיות משק להתפוצץ עבור טבח, או אפילו להיות שחוט בבית abbatoir, אני עדיין מרגיש קצת עצוב על זה. אני מניח פשוט לעקוף אותם להיות כל הזמן, גורם לך לבוא לדעת אותם. באופן מפתיע, אני לא מוצא את זה קשה, כאשר אני צריך לירות נפגע בעלי חיים, אני מניח כי אני יודע שאני עושה את הדבר הנכון או לשים את זה מתוך מצוקה שלו. אבל, אתה יודע שעשית את הכי טוב שלך כלבים החיים קצרים, והיא כנראה נהנתה מזה יותר.