mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

I miss my dog .......

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 10, 2008, 22:30
Donorų grupės

Default I miss my dog .......

Vilkiukas Mano dukra bando guma ausies prie mano dabartinis avataras mirė prieš kelerius metus. I miss kad prakeiktas šuo. Ji buvo labai saldus ir švelnus. Mes "nauja" Wiener šuo (ne mano mintis ar noras), bet tai tiesiog ne tas pats. Sam naujų šunų, ne Mia, senas šuo. Susidūrėme Mia kol mes turėjome savo vaiką. Ji manė, mūsų vaikas buvo jo "mažylis" nuo tos dienos, mano dukra grįžo namo iš ligoninės, todėl jo kantrybę, kaip mano vaikas bando valgyti savo ausies lol. Manau, kaip Inga, bet Dammit, jūs negalite pakeisti, kaip lemputės šuns nebėra nei galite pakeisti bet kas kitas jus pamilti. It's not Sam kaltės jis ne Mia.

I don't know why I posted tai tik turint omenyje, kad vaizdas vėl mane Miss My Sweet Little šuniukas, o tai tikrai ne į temą. Aš ne pagrindas čia / Ar kas nors iš jūsų žmonės tikrai pamilti jūsų augintiniai? Aš tai net žmonės, kad jūs turite tas bjaurus katės lol ............ Mia buvo tik 6, kai ji mirė. Pernelyg jaunas, net šuniui metų.
Old Rugsėjis 11, 2008, 07:38
Donorų grupės

žinau, kaip manote, I lost my dog, kai ji buvo maždaug to paties amžiaus ir man buvo devistated nes buvau labai arti jos. Atsiprašome už jūsų nuostolius vyras.
Old Rugsėjis 11, 2008, 11:27
Moderatorius Grupė

Taip, manau, kad kiekvienas mano apie mylėjo gyvūnus pats.

Nepaisant to, aš reguliariai pamatyti ūkio gyvulių Nueiti skersti, arba net yra skerdžiami Abbatoir, aš vis dar jaučiuosi šiek tiek liūdna apie jį. Manau tiesiog yra aplink juos visą laiką, leidžia jums ateiti į jas žinote.

Keista, kad aš ne sunku, kai aš šaudyti sužeistas gyvūnas, manau, nes aš žinau, aš darau teisės dalykas ir pradėti jį iš savo kančių.

Bet, žinote, padarė savo šunis geriausias trumpą gyvenimą, ir ji turbūt patiko labiau.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.