![]() |
|
| |||
| |||
| Pup mana mazā meita cenšas gumija auss pie manā pašreizējā avatar nomira pirms dažiem gadiem. Man pietrūkst, ka damn dog. Viņa bija tik salda un maiga. Mums ir "jauna" Wiener suns, (nav mana ideja vai vēlēšanās), bet tas vienkārši nav vienādi. Sam, jaunu suni, nav Mia, vecs suns. Mums bija Mia pirms mums bija mūsu bērns. Viņa domāja, mūsu bērns ir viņas "kucēns" no dienas mana meita atnāca mājās no slimnīcas, līdz ar to viņas pacietību un manam bērnam mēģināja ēst viņas auss lol. Es domāju, man patīk Sems, bet Nolāpīts, jūs nevarat aizstāt suni kā spuldze vairs nav iespējams aizstāt kāds cits jums pienācis mīlestību. Tas nav Sam vaina viņš nav Mia. I don't know why I ievietojis šī izņemot redzot, ka attēls atkal lika man pietrūkst mana saldu maz kucēnu, un tas noteikti ir off topic. Es off base šeit / Vai kāds no jums ļaudīm tiešām nāk mīlēt savu mājdzīvniekiem? Es domāju pat Jūs ļaudīm, ka šos vētraina kaķi lol ............ Mia bija tikai 6, kad viņa nomira. Pārāk jauni, pat suns gadiem. |
|
| |||
| |||
| Es zinu, kā jums liekas, es pazaudēju savu suni, kad viņa bija aptuveni viena vecuma un man bija devistated, jo es biju ļoti tuvu viņai. žēl jūsu zaudējumu cilvēkam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, es domāju, ka ikviens jūtas pašas par mīlēja dzīvniekus. Neskatoties uz to, es regulāri redzēt mājlopiem iet uz kaušanu, vai pat tiek nokauti kautuvi, man joprojām šķiet mazliet skumjš par to. Es domāju, nav tikai ap tām visu laiku, padara jūs pazīsiet tos. Pārsteidzošā kārtā, man nav grūti, kad man šaut ievainots dzīvnieks, es domāju, jo es zinu, es daru pareizi un nodot to no postu. Bet, tu zini, kas savai suņiem īsu dzīvi, un viņa, iespējams, tas patika vairāk.
![]() |
|
| Bookmarks |