![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| W psinka moja córeczkę próbuje gumożywice ucha się w mojej obecnej avatar zmarł kilka lat temu. I miss że cholera psa. Była tak słodko i delikatnie. Mamy "nowe" wiener psa (nie mój pomysł i chęci), ale po prostu nie to samo. Sam, nowy pies, nie jest Mia, starego psa. Mieliśmy Mia przed mieliśmy nasze dziecko. Ona myśli naszego dziecka był jej "puppy" z dnia moja córka przyszedł do domu ze szpitala, stąd jej cierpliwości, jak moje dziecko chciał jeść jej ucha lol. I guess I like Sam, ale dammit, nie można zastąpić psa jak żarówki już nie można zastąpić ktoś Ci przyjść do miłości. To nie wina Sam nie jest Mia. Nie wiem, dlaczego napisałem tę wyjątkiem widząc, że obraz ponownie do mnie miss my sweet little puppy, a to z pewnością nie na temat. Czy mogę wyłączyć podstawy tutaj / Czy ktoś z was ludzie naprawdę się kochać swoje zwierzęta? Myślę nawet, że ci ludzie mają te koty nasty lol ............ Mia było tylko 6, kiedy umarł. Zbyt młody, nawet pies lat. |
|
| |||
| |||
| Wiem jak się czujesz, Zgubiłem mój pies, kiedy była tego samego wieku i byłem devistated ponieważ byłem bardzo blisko niej. Przepraszamy za straty człowieka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, myślę, że każdy czuje się tym samym o kochał zwierzęta. Pomimo faktu, regularnie zobaczyć zwierzęta gospodarskie wyruszać do uboju, a nawet na ubój Abbatoir, wciąż czują się trochę smutno na jej temat. Chyba po prostu wokół nich cały czas, że można przyjść do nich wiedzieć. Zadziwiające jest, że nie trudno, gdy mam do przeszyć ranne zwierzę, I guess bo wiem Ja dokonuję dobrą rzeczą i oddanie go na swojej nędzy. Ale wiesz, że najlepsze swoje psy krótkie życie, a ona prawdopodobnie więcej enjoyed it.
![]() |
|
| Zakładki |