![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| De căţeli fetiţa mea este încercarea de a gumă urechea pe la mine în curent avatar a murit în urmă cu câţiva ani. Mi-e dor de ce naibii de câine. Ea a fost atât de dulce şi blând. Avem un "noi" Wiener câine, (nu-mi idee sau dorinta), dar este pur si simplu nu la fel. Sam, noul câine, nu este Mia, vechi de câine. Am avut înainte de Mia am avut copilul nostru. Ea a crezut că a fost copilul nostru de ea "căţeluş" a doua zi de la fiica mea a venit acasa de la spital, prin urmare, ei răbdare ca copilul meu a încercat să mănânc o ureche lol. Cred ca Sam, dar naiba, nu se poate înlocui un câine ca un bec mai mult, puteţi înlocui oricine altcineva va veni să iubeşti. Nu e vina lui Sam nu este Mia. Nu ştiu de ce am postat acest excepţia văzând că imaginea mi-a facut din nou dor de dragul meu catelus mic, şi aceasta este, cu siguranţă, în afara subiectului. Sunt aici de pe bază / Nu orice tine de oameni cu adevarat vii la dragostea ta casă? Adica chiar ai oameni buni, care au cele urât pisici lol ............ Mia a fost de doar 6 ani când a murit. Mult prea tineri, chiar şi în câine ani. |
|
| |||
| |||
| Stiu cum te simti, mi-am pierdut de câine, atunci când ea a fost de aproximativ aceeaşi vârstă şi am fost devistated pentru că am fost foarte aproape de ei. Ne pare rău pentru pierderea ta omule. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, cred că toată lumea se simte iubit aceeaşi despre animale. În ciuda faptului am regulat vezi animalele de fermă, du-te jos de sacrificiu, sau chiar de a fi sacrificate în abbatoir, eu încă mai simt un pic cam trist despre asta. Cred ca doar in jurul ei tot timpul, te face să vină să le cunosc. Surprinzător, nu este dificil, atunci când am să împuşte un animal rănit, cred pentru că ştiu că am dreptul de a face ceva şi pune-l de la mizerie. Dar, tu ştii că ai făcut cel mai bun de câine scurt de viaţă, şi ea, probabil, a placut mai mult.
![]() |
|
| Marcaje |