![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| На моје мало штене кћер покушава гума ухо офф у моје тренутне аватар умро пре неколико година. Недостају да проклети пас. Била је тако слатка и њежно. Имамо "новог" Уиенер пса, (није моја идеја или жеља), али то није баш исто. Сам, нови пас, није Миа, стари пас. Имали смо Миа пре смо имали наше дете. Она мисли наше дете било ХЕР "псић" од дана моја кћер дође кући из болнице, отуда њена стрпљења као моје дете покушали да једете јој ухо лол. И гуесс И лике Сем, али даммит, не можете заменити пас попут сијалица више него што си можете заменити било ко другачије стижете на љубав. Није Сам'с? Тите он није Миа. Не знам зашто сам ово постед осим да видите слику опет ме пропустите моје слатко мало штене, и сигурно је офф топиц. Ја сам офф басе овде / ли ко од вас људи заиста воле да дође у ваше кућне љубимце? Мислим да чак и ти људи имају оне непријатне мачке лол ............ Миа је само 6 година када је умро. Пуно превише млада, чак и у пас година. |
|
| |||
| |||
| Знам како се осећате, Изгубио сам пса кад је била отприлике у исто доба и био сам девистатед јер сам био јако близу ње. извињавамо се за свој губитак човека. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, мислим да свако осећа исто око волио животиње. Упркос чињеници да редовно видети домаће животиње отићи за клање, или чак бити Заклана на аббатоир, ја још увек осјећам помало тужно о томе. Мислим да само око њих све време, чини вас упознали их. Зачудо, не тешко када сам пуцати једна животињска озлиједио, мислим да знам зато сам радиш праву ствар и стављајући га из његова мука. Али, ви знате да је најбоље од ваших паса кратком животу, и она је вероватно уживао више.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Соундбластер КСФи фаталност - УК пропустите на хардвер? | куинда | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 20 октобар 2006 09:18 |
| Тхреад Тоолс | |
| |