az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Konu Tartışma Kapalı

Register

Ben köpek ....... özledim

Reply

Konu Araçları
Old 10. Eylül 2008, 22:30
Bağış Grubu

Default Ben köpek ....... özledim

Benim küçük kızım sakız için geçerli Avatar olarak kulak dışı çalışıyor Bu delikanlı bir kaç yıl önce öldü. O lanet köpek özledim. Çok tatlı ve nazik. Biz, (benim fikrim veya istek), ama aynı değil sadece bir "yeni" sosis köpek var. Sam, yeni köpek, Mia, eski köpek değil. Önce bizim çocuk vardı Biz Mia vardı. O bizim çocuğumuz HER Kızım hastaneden eve gelen günden itibaren "köpek", dolayısıyla benim çocuk olarak sabır sanıyordum ona kulak lol yemeye çalıştı. Ben Sam gibi sanırım, ama çok seviyorum size gelip başkasının yerine kahretsin, sen artık bir ampul gibi bir köpek yerini alamaz. O Mia değil Sam'in hatam değil.

Neden bu resmi görmek dışında tekrar bana tatlı küçük köpek bayan ve konu dışı Kesinlikle bir yapılan bu yayınlanmıştır bilmiyorum. Burada temel Ben kapalı Am / gerçekten hayvan severim gel millet Sizden musunuz? Hatta bir millet bu kötü kedi lol ............ anlamına Mia yalnızca 6 when o öldü. Çok fazladır, köpek yaşında bile genç.
Old 11 Eyl 2008, 07:38
Bağış Grubu

Nasıl hissediyorsun, benim köpek kayıp zaman o aynı yaş civarında ve i çünkü çok ona yakın olduğunu devistated olduğunu biliyorum. Kaybınız adam için üzgünüm.
Old 11 Eyl 2008, 11:27
Moderatör Grubu

Evet, herkesin sevdiği hayvan hakkında aynı hissettiğini düşünüyorum.

Ben düzenli olarak çiftlik hayvanlarının kapalı katletmek için, ya da git bile abbatoir at katledildi olarak görmek gerçeği rağmen, hala biraz üzgün hissediyorum bu konuda. Sadece çevrelerindeki bütün şimdilik, bunları bilmek gelir yapar tahmin.

Çünkü ben doğru olanı yapıyorum ve sefalet onu söndürme biliyorum Hayret, ben zor ben bir yaralı hayvan atmak zorunda bulamazsanız, sanırım.

Ancak, size kısa ömürlü Sizin köpekleri en iyi yapılmış biliyorum, ve muhtemelen daha çok memnun oldum.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):