![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Pup моя маленька донька намагається гумку вухо у мене в поточному Avatar помер кілька років тому. Я скучаю цю чортову собаку. Вона була така мила і ніжна. У нас є "Wiener нових" собака (не моя ідея чи бажання), але це просто не те ж саме. Сем, нову собаку, не МВС, стара собака. У нас були Міа до нас був дитиною. Вона думала, наша дитина був її "Щенок" з дня моя дочка повернулася додому з лікарні, отже, її терпіння, поки моя дитина намагався з'їсти її вуха LOL. Я думаю, я люблю Сема, але чорт забирай, ви не можете замінити собаку, як лампочки більше, ніж ви можете замінити будь-яке інше ви прийдете до любові. Це не вина Сам він не Міа. Я не знаю, чому я Написав це, крім фотографій, бачачи, що знову змусило мене пропустити мій солодкий маленький щенок, і це, безумовно, не по темі. Я залишити базу тут / А хто з вас люди дійсно полюбили ваші домашні тварини? Я маю на увазі навіть ви, хлопці, які ці неприємні кішок LOL ............ Міа було тільки 6, коли вона померла. Занадто молода, навіть в собачих років. |
|
| |||
| |||
| Я знаю, як ти себе почуваєш, я втратив мою собаку, коли вона була приблизно одного віку, і я був devistated, тому що я була дуже близька до неї. Вибачте за втрату людиною. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, я думаю, що кожен відчуває те ж саме про улюблених тварин. Незважаючи на те, що я регулярно бачу тварини йдуть на забій, або навіть вбивають на бойні, я все ще трохи сумно про це нам. Думаю, тільки час навколо них весь час, змушує прийти до їх знаю. Дивно, але я не важко, коли я повинен стріляти потерпілої тварина, я думаю, тому що я знаю, що я роблю правильно, і покласти його з бідності. Але, ви знаєте, що зробили кращий вашої собаки коротке життя, і вона, напевно, сподобалося більше.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Soundblaster XFi Fatality - ВЕЛИКОБРИТАНІЯ упустити Hardware? | quinda | Генеральний обладнання чат | 2 | 20 жовтня 2006 09:18 |
| Різьба Інструменти | |
| |