![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εντάξει, όλοι ξέρουμε πώς να παίξει i κατάσκοπος δικαίωμα; καλός. καλά, τόσο εδώ είναι οι κανόνες. 1 μόνο θα πάρετε τη σειρά του να πει τι γνώμη έχει το πράγμα που προσπαθείτε να βρείτε, αν σας πω τίποτα περισσότερο από 1 ανά σειρά σας μόνο 1η μαντέψει θα συνυπολογίζεται. Αν κερδίσετε θα έχετε να τραβήξετε μια φωτογραφία, είτε από κάπου στο σπίτι σας και να το θέσω εδώ και μπορείτε να επιλέξετε κάτι στην εικόνα, για να προσπαθήσουμε να μαντέψετε. που πρέπει να δώσετε μια ιδέα, ώστε να έχουμε κάποια ιδέα για το τι πρέπει να εξετάσουμε (πρώην: i κατάσκοπος κάτι πράσινο) ή αν δεν θέλετε να τραβήξετε μια φωτογραφία του σπιτιού σας μπορείτε να περάσετε για το δικαίωμα σε οποιονδήποτε της επιλογής σας. αν μετά τις 10 δεν μαντεύει μία σωστή απάντηση, ο καθένας μπορεί να έχει περισσότερο τη σειρά 1, εφόσον ήδη προχώρησε. αν μετά από 20 μαντεύει κανείς δεν το αποκτήσουν, το πρόσωπο που έχει θέσει η εικόνα κερδίζει! έχεις; καλό εδώ πάμε!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ! το κουτί στη γωνία
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i κατάσκοπος κάτι μπλε
| |||
| |||
| Όχι. επόμενη μαντέψει παρακαλώ. dont ξεχάστε να είναι ειδικοί! : D και cheesewheels99, έχετε να κερδίσετε πριν τη σειρά σας. |
|
| |||
| |||
| o ok το πουκάμισο thingy |
|
| |||
| |||
| Όχι |