![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Просто прочетете статия в Таймс. http://www.timesonline.co.uk/tol/com...cle4568243.ece "В спорта, Великобритания не може да попитам за oars които трябва да се направят големи или плувни басейни-кратки, за раси да се превърнат в текуща оценка за тези, които не могат да вземат под налягане.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| За около 3 / 10 е на nanosecond бях приятно да видите заглавието и прочетете статията, тъй като, ако сте променили имената и училищата, може да са писали за САЩ Но след това 3 / 10 е на nanosecond разбрах в този случай мизерия не обича компания и бях saddened, че едни и същи проблеми в образованието, че язвата нас, язвата ти. Ние споделяме същия проблем и това е, което ние наричаме тук "политическа коректност." Ето това е въз основа на цвета на кожата си, там, ти щастие не се налага да се справят с това, че основните фактори са едни и същи. IE: оправдания са направени за постигане на по хората на база на неподходящи фактори и стандартите са занижени за компенсиране на бедните педагози. Мога да напиша есе за това, но аз няма. Достатъчно е то да се каже, че се чувствам болката ти. Нашите публични училищната система е прекъсната, въпреки на тона на парите, които хвърля по нея, тъй като той ще се появи е твое. В резултат на това, аз похарчени около $ 20,000 да изпратя моите 5 години дете до добро частно училище тук, в дома ми-членка на Грузия (Грузия звания ПОСЛЕДНО в САЩ за държавни училища). Аз не съм богат, аз мога и без много неща, за да направят това се случи, но не се боим от алтернативни повече. Написах проверка през юни за същата сума, за тази година училището ми вече 6 години стар. Това е на върха на данъци плащам за обществените училища, ние не използваме. Обществените училища намаляване на финансирането за изкуства, за компютър и математика класа, но увеличението им за футбол (не това, което се обадите на футбола, ние наричаме това футболен LOL), бейзбол, спортни и други програми. Университети активно наемат и да даде "стипендии" на т. нар. студентски атлети, които могат да пишат само собствените им имена, докато заслужили учени трябва да присъстват на лоши училища или план отида колегия, тъй като те не разполагат с пари. Само по дяволите, аз съм криволичещ. Съжалявам. Той просто е един от моите топли бутони. |
|
| |||
| |||
| Да, там е била много се говори тук за това дали стандартите са занижени или преподаване подобрена! Като преподавател по математика, ние всички са добре информирани за това как стандартите трябваше подхлъзнах и колко основни разбиране отпаднали от унифициран размер, подходящ за всички Учебно. Физиката е същото. Частни образование е далеч от обсега на повечето от нас. Дори и на семейството на две UNI преподаватели не могат да си позволят дни такси за две деца, нека заедно училище! За щастие бяхме в добър район на голям град, за да намери достоен държавните училища, но дори и в частните училища всичко се задвижва от същия SATs и GCSEs и GCEs проектирана от политиците. Не мисля, че нещата се подхлъзнах толкова по изкуства дисциплини, макар и правопис е проблем! Очевидно не можете прогрес при спазване на високи стандарти в музиката сега, без да е в състояние да прочете бележка на музика или признават всички композитори. Една от дъщерите ми направи музика GCSE и достигнали *; тя гласи музика, но не е имал представа за стилове или композитори.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |