![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Stačí číst článek v Times. http://www.timesonline.co.uk/tol/com...cle4568243.ece "Ve sportu, Británie nemohla požádat o vesla být větší nebo bazény shorter pro závody, které mají být převáděny do průběžné hodnocení pro ty, kteří nemohou mít tlak."
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Asi 3 / 10 's o nanosekunda jsem byl rád, podívejte se na titulek a přečtěte si tento článek, protože pokud jste změnili názvy a školy by mohla bylo napsáno o USA, ale po 3 / 10' s o nanosekunda jsem si uvědomila, v tomto případě bída nemá rád společnost, a byl jsem zarmoucen, že se stejnými problémy v oblasti vzdělávání, které nás pohroma, rána vás. Máme stejný problém, a to je to, co nazýváme zde "politické korektnosti". Tady je to založeno na barvu své kůže, tam si naštěstí nemusí řešit to, že i když základní faktory jsou stejné. IE: výmluvy jsou pro dosažení podle lidí založené na irelevantní faktory a normy byly sníženy na kompenzaci pro chudé pedagogů. Mohl bych napsat esej na toto, ale já ne. Stačí říct, cítím svou bolest. Naše veřejného vzdělávacího systému se člení i přesto, že tuny peněz jsme házet na to, jak by se zdálo, váš. V důsledku toho jsem strávil asi 20.000 dolarů posílat MY 5 let staré dítě k dobrému soukromé škole tady v mém domovském státě Georgia (Gruzie patří LAST v USA pro veřejné školy). Nejsem bohatý, mám spoustu věcí, aniž by k tomu došlo, ale mám strach alternativní více. Napsal jsem kontrolu v červnu pro stejnou částku pro tento let školy pro mé nyní 6 let. To je v horní části daně jsem platil za veřejné školy jsme nepoužívají. Veřejné školy snížení finančních prostředků pro umění, pro počítače a matematiku tříd, ale nárůst je pro fotbal (není to, co Zavoláte fotbal, říkáme, že fotbal lol), baseball, a další sportovní programy. Vysoké školy aktivně zaměstnat a dát "stipendia" na tzv. studentský atletů, že sotva může psát své vlastní názvy, zatímco zasluhující učenci mají zúčastnit zpozdilejší školách nebo popředí jít kolej, protože nemají peníze. Jen sakra, jsem plazivý. Omlouvat se. To je právě jedna z mých horkých tlačítek. |
|
| |||
| |||
| Ano, došlo zde mnoho mluvit o tom, zda byly sníženy nebo výuka lepší! Jako přednášející matematiky, všichni jsme byli dobře vědomi toho, jak normy měla uklouzl a kolik základní pochopení spadl z jedna velikost pro všechny sylabus. Fyzika je to stejné. Soukromé školství je zde mimo dosah většiny z nás. Dokonce i rodina dva uni lektoři nemohli dovolit denně poplatků pro dvě děti, ať spolu internátní škola! Naštěstí jsme byli v dobrém oblasti hlavní město, aby našli slušnou státní školy, ale i na soukromé škole všechno je poháněn stejným SATs a GCSEs a GCEs navrhli politici. Nemyslím si, že věci mají vyklouzl tak v umělecké předměty, ale pravopis je problém! Zřejmě si můžete pokroku na vysoké úrovni v hudbě hned, aniž by mohli přečíst poznámku hudby nebo uznají skladatelů. Jedna z mých dcer udělal hudbu GCSE a dosaženou A *, ona zní hudba, ale neměl ponětí o styly či skladatelů.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |