μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Εάν ο αθλητισμός αντιμετωπίστηκε όπως η εκπαίδευση ...

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 του Αυγούστου 2008, 07:05
Ομάδα Δωρητών

Default Εάν ο αθλητισμός αντιμετωπίστηκε όπως η εκπαίδευση ...

Απλά διαβάστε ένα άρθρο των Times. http://www.timesonline.co.uk/tol/com...cle4568243.ece

"Στον αθλητισμό, η Βρετανία δεν θα μπορούσε να ζητήσει την κουπιά που πρέπει να γίνουν μεγαλύτερες ή μικρότερες από τις πισίνες, για αγώνες που πρέπει να μετατραπεί σε συνεχή αξιολόγηση για εκείνους που δεν μπορούσε να αναλάβει την πίεση."

Old 20 του Αυγούστου 2008, 17:11
Ομάδα Δωρητών

Για περίπου 3 / 10 's ενός νανοδευτερόλεπτο ήμουν ευτυχής να δω τον τίτλο και διαβάστε το άρθρο, διότι, εάν άλλαξε τα ονόματα και τα σχολεία που θα μπορούσε να έχει γραφτεί για τις ΗΠΑ, όμως, ότι μετά από 3 / 10' s ενός νανοδευτερόλεπτο πως στην προκειμένη περίπτωση δυστυχία δεν αρέσει εταιρείας και ήμουν λύπη ότι τα ίδια προβλήματα στην εκπαίδευση που μαστίζει μας, πανώλη σας. Μοιραζόμαστε το ίδιο πρόβλημα και αυτό είναι που ζητάμε εδώ "πολιτικής ορθότητας". Εδώ είναι με βάση το χρώμα του δέρματος ενός, εκεί πέρα, ευτυχώς που δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αυτό, αν και τους υποκείμενους παράγοντες είναι οι ίδιοι. ΑΠ: δικαιολογίες που καταβάλλονται για την επίτευξη υπό τον άνθρωπο με βάση άσχετο παράγοντες, να μειωθούν και τα πρότυπα για την αντιστάθμιση των φτωχών εκπαιδευτικούς.

Θα μπορούσα να γράψω μια έκθεση για αυτό, αλλά δεν θα το κάνω. Αρκεί να πω, νιώθω τον πόνο σας. Το δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα έχει σπάσει παρά τις τόνους το ρίξει χρήματα σε αυτό, όπως φαίνεται είναι η δική σας. Ως αποτέλεσμα, θα δαπανηθούν περίπου 20.000 δολάρια για να στείλετε MY 5 χρονών παιδί σε ένα καλό ιδιωτικό σχολείο εδώ στο σπίτι μου, μέλος της Γεωργίας (Γεωργία κατατάσσεται τελευταία στις ΗΠΑ για τα δημόσια σχολεία). Δεν είμαι πλούσιος, χωρίς να κάνω πολλά πράγματα για να συμβεί αυτό, φοβάμαι όμως η εναλλακτική λύση περισσότερο. Έγραψα σε έλεγχο τον Ιούνιο, για το ίδιο ποσό για αυτό το σχολείο για χρόνια τώρα μου 6 ετών. Αυτό είναι πάνω από το να πληρώσω φόρους για τα δημόσια σχολεία δεν χρησιμοποιούμε. Τα δημόσια σχολεία περικοπή της χρηματοδότησης για τις τέχνες, για τα ηλεκτρονικά και μαθηματικά κατηγορίες, αλλά τα αυξάνουν για το ποδόσφαιρο (αυτό που λέτε δεν το ποδόσφαιρο, λέμε ότι το ποδόσφαιρο lol), μπέιζμπολ, καθώς και άλλα αθλητικά προγράμματα. Πανεπιστήμια ενεργά προσλαμβάνουν και να δώσει "υποτροφίες" με τα λεγόμενα των σπουδαστών αθλητές που μόλις και μετά βίας μπορεί να γράψει το όνομά τους, ενώ αξίζει να παρακολουθήσουν λόγιοι έχουν κατώτερα σχολεία ή προβάλλοντας πάει κολέγιο επειδή δεν έχουν τα χρήματα.

Απλά δεκάρα, είμαι πεζοπορία. Συγγνώμη. Απλώς είναι ένα από τα κουμπιά μου ζεστό.
Old 21 Αυγ 2008, 14:44
Ομάδα Δωρητών

Ναι, πολύς λόγος έγινε εδώ για το αν τα πρότυπα έχουν μειωθεί ή διδασκαλίας βελτιωθεί!

Ως καθηγητής μαθηματικών, ήμασταν όλοι πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο είχε διαρρεύσει πρότυπα και πόσο βασική κατανόηση μειώθηκε από το ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλους αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών. Φυσική είναι η ίδια.

Ιδιωτική εκπαίδευση εδώ είναι έξω από την επίτευξη των περισσότερων από εμάς. Ακόμα και μια οικογένεια δύο uni διδάσκοντες δεν μπορούσαν ημέρα τέλη για δύο παιδιά, ας επιβίβασης μαζί σχολείο! Ευτυχώς είμαστε σε μία καλή περιοχή της μια μεγάλη πόλη, έτσι βρέθηκε μια αξιοπρεπή δημόσια σχολεία, αλλά ακόμη και σε ιδιωτικό σχολείο είναι τα πάντα εξαρτώνται από τον ίδιο και GCSEs SATS GCEs και σχεδιάστηκε από τους πολιτικούς.

Δεν νομίζω ότι τα πράγματα έχουν διαρρεύσει τόσο σε θέματα τέχνης, αν και ορθογραφία είναι πρόβλημα!

Προφανώς, μπορείτε να την πρόοδο για την επίτευξη ενός υψηλού επιπέδου στον τομέα της μουσικής σήμερα, χωρίς να μπορεί να διαβάσει ένα σημείωμα της μουσικής ή αναγνωρίζουν κάθε συνθετών. Μια από τις κόρες μου έκανε μουσική GCSE και A * επιτευχθεί? Έχει διαβάσει μουσική, αλλά δεν είχε καμία ένδειξη σχετικά με το στυλ ή συνθέτες.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.