![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je pročitati članak u Times. http://www.timesonline.co.uk/tol/com...cle4568243.ece "U sportu, Britanija nije mogao pitati za vesla se veće ili bazena kraći, za utrke biti pretvorena u neprekidnu procjenu za one koji nisu mogli uzeti pritiska."
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Za oko 3 / 10 's a nano sekunda mi je drago vidjeti naslov i pročitao članak, jer ako ste promijenili imena i školama to moglo biti zapisano o US Ali nakon toga, 3 / 10' s a nano sekunda shvatio sam u ovom slučaju jad ne voli tvrtke i bio sam tuzzan da iste probleme u obrazovanju da nam se kuga, kuga te. Mi dijele isti problem i to je ono što mi zovemo tu "političke korektnosti". Evo ga na temelju nečije boje kože, tamo, sretno vam ne moraju nositi s tim, iako su osnovni faktori isti. IE: izgovora kao stvoren za ljude prema ostvarenju na temelju irelevantne faktore, i standardi se spušta kao kompenzaciju za siromašne odgojitelji. Mogao bih napisati jedan esej na ovu, ali neću. Dosta je reći, osjećam vaše bolove. Naš školski sustav javne se pokvario je usprkos tona smo bacati novac na to, jer će se pojaviti vaše je. Kao rezultat toga, sam potrošio oko 20.000 $ za slanje MOJ 5 godina starog djeteta u dobru privatnu školu ovdje u mojoj kući State of Georgia (Gruzija POSLJEDNJA redova u SAD za javne škole). Nisam bogat, sam bez puno toga napraviti ovo dogodilo, ali bojim se više alternativa. JA je napisao provjeriti u lipnju za isti iznos za ove školske godine za moj sada 6 godina star. To je na vrhu od poreza plaćam za javne škole ne koristiti. U državnim školama smanjiti sredstva za umjetnost, za računalne i nastavu matematike, ali ih povećali za nogomet (a ne ono što poziva nogomet, mi zovemo KOJI soccer lol), baseball, i ostale sportske programe. Sveučilišta aktivno zaposliti i dati "stipendija", na tzv studentske sportiste koji jedva napisati vlastite imena zaslužnih, a znanstvenici su se pohađa školu ili inferiornom prethodan koledž ići jer nemaju novca. Dovoljno je osuditi, ja sam preopširan. Žao mi je. To je samo jedan od mojih vruće tipke. |
|
| |||
| |||
| Da, nije bilo puno pričati o tome da li se ovdje standardi su spušteni ili nastavna popravila! Kao profesor matematike, bili smo svi dobro poznato kako su standardi iščašenje i koliko razumijevanje osnovnih ispao iz jedna veličina odgovara svima syllabus. Fizika je isti. Privatno obrazovanje ovdje je izvan dohvata većine nas. Čak i obitelj jedno od dva predavači nisu mogli priuštiti dan naknada za dvoje djece, neka uz internat! Srećom smo se u dobrom dijelu je glavni grad, pa pronašao pristojan državne škole, ali ni u privatnoj školi sve je upravljan od strane istog SATs i GCSEs i GCEs designed by političara. Ne mislim iščašenje stvari su toliko u umjetnost subjekata, iako pravopis je problem! Čini se da napredak visoki standard u glazbi sada bez mogli pročitati bilješku glazbe ili bilo koji priznati skladatelja. Jedna od mojih kćeri učinio glazbu na GCSE i dosegnute A *; ona čita glazbe, ali nije imao indicija o stilovima ili skladatelja.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |