![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Csak olvastam egy cikket a Times. http://www.timesonline.co.uk/tol/com...cle4568243.ece "A sport, a Nagy-Britannia nem kér a evezõk kell nagyobb vagy úszómedencék rövidebb ideig, a versenyekre, hogy alakítsák a folyamatos értékelés, akik nem tudták megtenni a nyomást."
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Körülbelül 3 / 10 's egy nanosecond örülök, hogy a főcím és olvasd el a cikket, mert ha megváltoztatta a nevét és az iskolákat, hogy meg lehetett volna az USA-ban írt De azután, hogy a 3 / 10' s egy nanosecond rájöttem, hogy ebben az nyomorúság nem szereti a társaság és szomorú voltam, hogy ugyanazok a problémák az oktatásban, hogy a pestis minket, plague you. Mi ugyanazt a problémát, és ez az, amit itt a "politikai korrektség". Itt van alapuló színét egy héja, ott, akkor szerencsére nem kell foglalkozni, hogy noha a mögöttes tényezők azonos. IE: Ürügy történő megvalósítása keretében emberek alapuló releváns tényezőket, és a szabványokat, hogy csökkenteni kell, hogy kompenzálja a szegény pedagógusok. Tudok írni egy esszét, de ezzel nem akarok. Elég, ha annyit mondok, úgy érzem a fájdalmat. A nyilvános iskolai rendszer ellenére tört meg a tonnányi pénz dobáljuk rá, mivel úgy tűnik, a tiéd. Ennek eredményeként töltöttem körülbelül 20000 $ küldeni MY 5 éves gyermek jó magániskola itt otthoni állam Georgia (Grúzia rangfokozatokról legutóbb az Egyesült Államokban az állami iskolákban). Én nem vagyok gazdag, én nem sok mindent, hogy ez megvalósuljon, de attól tartok, az alternatív tovább. Írtam egy ellenőrzés júniusában az azonos összeg, az idei iskolai mert most 6 éves. Ez a tetején az adót fizetek az állami iskolákban nem használjuk. Az állami iskolák támogatását csökkenteni a művészet, a számítógép és a matematikai osztály, hanem növeli a labdarúgásban (nem az, amit úgy hívnak labdarúgás, hívjuk, hogy a foci lol), baseball, sport és egyéb programokat. Egyetemek aktívan toborozni, és "az ösztöndíjakat, hogy" az úgynevezett diák sportolók, hogy alig írni a saját nevét, míg a tudósok, hogy érdemes részt venni, az iskolák, vagy rosszabb előre megy főiskolára, mert nem kell a pénz. Csak a fenébe, én zavaros. Sajnálat. Csak az egyik az én forró gombok. |
|
| |||
| |||
| Igen, már sokat beszélünk arról, hogy itt szabványokat már csökkentették vagy tanítás a jobb! A matek tanár, már jól ismeri a szabványok is csúszott, és mennyire alapvető megértését csökkent a mindent egy kaptafára tananyagot. Fizika ugyanaz. Magán oktatás itt távol a legtöbben. Még egy család két egyetemi oktatók nem engedheti meg magának, napi díja két gyerek, akkor is bentlakásos iskola! Szerencsére mi a jó terület egy nagyobb város, így találtam egy tisztességes állami iskola, de még egy magániskola mindent motorja azonos SATs és GCSEs és GCEs tervezte politikusok. Nem hiszem, hogy a dolgok annyira csúszott a művészeti tárgyak, de egy helyesírási probléma! Úgy látszik, akkor a fejlődés a magas színvonalú zenei jelenleg nélkül képes olvasni a jegyzetet, vagy a zene ismeri zeneszerzőkkel. Az egyik a lányaim meg a zene, és elérte a GCSE A *; olvasás zene, de ő nem volt clue about stílusok és zeneszerzők.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |