פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > דיון Off topic

Register

אם ספורט טופל כמו חינוך ...

Reply

שרשרת כלים
Old 20 אוגוסט 2008, 07:05
קבוצת תורמים

Default אם ספורט טופל כמו חינוך ...

פשוט לקרוא מאמר של טיימס. http://www.timesonline.co.uk/tol/com...cle4568243.ece

"על ספורט, בריטניה לא יכלה לבקש את oars עשוי להיות גדול או בריכות שחייה קצרים יותר, עבור מירוצים הפך להיות רציפה הערכה לאלה שלא יכלו לקחת את הלחץ".

Old 20 אוגוסט 2008, 17:11
קבוצת תורמים

בערך 3 / 10 'S של nanosecond הייתי שמחה לראות ולקרוא את הכותרת של המאמר, כי אם תשנה את שמות בתי הספר, יכול היה כתוב על ארה"ב, אבל אחרי 3 / 10' S של nanosecond הבנתי במקרה זה סבל לא אוהב חברה והייתי saddened כי באותה בעיות החינוך להטריד אותנו, להטריד אותך. אנו חולקים את אותה בעיה וזה מה שאנחנו מכנים כאן "נכונות פוליטית". הנה הוא מבוסס על צבע אחד של העור, שם, למרבה המזל אתה לא יכול להתמודד עם זה, למרות שביסודו הגורמים זהים. IE: תירוצים עשוי להיות תחת להשיג עבור בני האדם מבוססים גורמים לא רלוונטיים, ותקנים להיות מושפל כדי לפצות העניים שמאחוריה.

אני יכול לכתוב על זה של המאמר אבל אני לא. להספיק להגיד את זה, אני מרגיש את הכאב. בית הספר הציבורי שלנו המערכת מקולקלת למרות טונות של כסף, אנחנו זורקים עליה, שכן היא תופיע היא שלך. כתוצאה מכך, ביליתי כ 20,000 $ כדי לשלוח את בן ה 5 ילד טוב בבית הספר הפרטי כאן ביתי מדינת ג 'ורג' יה (גרוזיה מדרג האחרונים בארה"ב עבור בתי ספר ציבוריים). אני לא עשיר, אני עושה הרבה דברים בלי לעשות זה קרה, אבל אני חושש את חלופה יותר. כתבתי המחאה ביוני עבור אותו סכום זה שנים את בית הספר שלי עכשיו בת 6. זה על הדף של מיסים אני משלם עבור בתי ספר ציבוריים אנו לא משתמשים. את בתי הספר הציבוריים לחתוך מימון אמנויות, על המחשב ועל שיעורים במתמטיקה, אבל עבור כדורגל להגדיל אותם (לא מה שנקרא כדורגל, אנחנו קורא לזה כדורגל LOL), בייסבול, ספורט ועוד תוכניות. אוניברסיטאות פעיל לגייס ולתת "מלגות" על כך נקרא סטודנט לספורטאים כי בקושי יכול לכתוב את השמות שלהם בעת ראוי חוקרים יש ללמוד בבתי ספר או נחותים קדמי עבור מכללת כי אין להם את הכסף.

רק לעזאזל, אני משוטט. מצטער. זה הוא רק אחד שלי חם כפתורים.
Old 21 אוגוסט 2008, 14:44
קבוצת תורמים

כן, יש כבר הרבה לדבר כאן אם הסטנדרטים כבר מונמך או הוראה משופרת!

בתור מרצה מתימטיקה, כולנו היינו מודעים היטב כיצד היו סטנדרטים slipped וכמה ירד מ הבנה בסיסית של הגודל מתאים לכל אחד סילבוס. פיסיקה זהה.

פרטי החינוך כאן הוא מתוך להגיע של רובנו. גם משפחה של שני חד מרצים לא יכול להרשות לעצמו יום עמלות עבור שני ילדים, תני לאורך פנימיה! למרבה המזל היינו טובים באזור מרכזי של העיר, כך מצא הגון המדינה בבית הספר, אך גם בבית הספר הפרטי הכל מונע על ידי אותו SATs ו GCSEs ו GCEs תוכנן על ידי פוליטיקאים.

אני לא חושב דברים slipped יש כל כך הרבה ב-Arts נושאים, אם כי איות היא בעיה!

כנראה שאתה יכול כדי להתקדם על סטנדרטים גבוהים של מוסיקה ללא כעת כי היכולת לקרוא לעצמך מוזיקה או להכיר בכל מלחינים. אחת הבנות שלי עשו מוסיקה בבית GCSE ו attained A *; קורא לה מוזיקה אבל לא רמז לגבי סגנונות או מלחינים.

Reply

Register

סימניות
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.