![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tiesiog perskaitykite ir Times. http://www.timesonline.co.uk/tol/com...cle4568243.ece "Sporto, Didžiojoje Britanijoje negali prašyti, kad irklų būti didesni arba baseinai trumpesnis, rasių būtų paverstas nuolat vertinti tiems, kurie negali priimti spaudimą."
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Maždaug 3 / 10 's Viena dalis milijardinės sekundės man buvo malonu matyti antraštę ir skaityti straipsnį, nes jei jūs pakeisite vardai ir mokyklas jis galėjo būti parašyta apie JAV, bet po to 3 / 10' s Viena dalis milijardinės sekundės supratau, šiuo atveju Misery nepatinka kompanija ir man buvo susikrimtęs, kad tos pačios problemos švietimo kad maras mus maras jus. Mes ta pati problema ir kad tai, ką mes vadiname čia "politinis korektiškumas". Čia jis remiasi vienos odos spalvos, kaip ten jums laimę neturi spręsti, kad nors pagrindiniai veiksniai yra vienodi. IE: Vienisas yra pagaminti pagal pasiekti žmonėms pagrįsti svarbus faktorius, ir standartai būtų sumažintas kompensuoti prasta pedagogams. Galėčiau parašyti esė apie tai, bet aš ne. Užtenka pasakyti, aš jaučiu tavo skausmą. Mūsų viešųjų mokyklų sistema sugedo, nepaisant pinigų mes throw at it t, kaip atrodo jūsų yra. Kaip rezultatas, aš praleidau apytikriai 20.000 $ nusiųsti savo 5 metų vaikui gerą privačią mokyklą čia savo buveinės valstybės narės Gruzijos (Gruzija užima paskutinė JAV valstybinėse mokyklose). Nesu turtingas, aš be daugelio dalykų, kad tai įvyktų, bet bijau alternatyvių daugiau. Parašiau birželio patikrinti pačią sumą už šių metų mokykloje man dabar 6 metų amžiaus. Tai ant mokesčius turiu mokėti už valstybines mokyklas mes nenaudojame. Valstybinėse mokyklose sumažinti finansavimą meno, matematikos ir kompiuterių klases, bet didinti juos futbole (ne tai, ko jums skambinti futbolas, mes vadiname tai futbolas lol), futbolas ir kitos sporto programas. Universitetai aktyviai įdarbinti ir suteikti "stipendijas" į vadinamuosius studentų sportininkų, kad vos gali rašyti savo vardus, o nusipelniusiems mokslininkams turi lankyti mokyklos ar prastesnės pirmyn eiti kolegijoje, nes jie neturi pinigų. Tiesiog Damn, I'm vijoklinis. Atsiprašau. Jis tiesiog yra vienas iš mano karšto mygtukai. |
|
| |||
| |||
| Taip, ten buvo daug kalbama čia apie tai, ar standartai buvo sumažintas arba mokymo geriau! Kaip matematikos dėstytojas, mes visi gerai žino, kaip standartus būtų paslydo ir kiek bazinį supratimą sumažėjo nuo vienas dydis tinka visiems Syllabus. Fizika pats. Privatus švietimas čia iš labiausiai mus pasiekia. Net du Uni dėstytojų šeima negalėjo sau leisti dieną mokesčiai už du vaikus, tegul kartu internatinė! Laimei, mes buvome gerai plotas didelis miestas, todėl rasti tinkamą valstybinių mokyklų, bet net ir privačioje mokykloje viską lemia pačios SATs ir GCSE ir GCEs Designed by politikų. Nemanau dalykų paslydo tiek meno dalykus, tačiau rašyba yra problema! Matyt, jūs galite progresuoti į aukšto lygio muzikos dabar negalėdamos skaityti, muzikos ar dėmesį turėtų pripažinti bet kokį kompozitorių. Vienas iš mano dukters, muzika GCSE ir pasiekė *; skaito muziką, bet neturėjo apie stilių ar Kompozitoriai raktas.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |