mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Off Topic Discussion

Register

Ja sports ir apstrādāti, piemēram, izglītība ...

Reply

Thread Tools
Old Augusts 20, 2008, 07:05
Donors Group

Default Ja sports ir apstrādāti, piemēram, izglītība ...

Tikai izlasīt rakstu Times. http://www.timesonline.co.uk/tol/com...cle4568243.ece

"In sports, Lielbritānijā nevarēja lūgt airiem, kas ir lielāka vai peldbaseini īsāks, lai sacīkstes būtu pārvērtusies nepārtrauktā novērtēšana, kuri nevarēja uzņemties spiedienu."

Old Augusts 20, 2008, 17:11
Donors Group

Apmēram 3 / 10 "s nanosecond biju priecīgs redzēt virsrakstu un lasīt rakstu, jo, ja esat mainījis nosaukumu un skolās tas varētu būt rakstīts par ASV, bet pēc tam 3 / 10" s nanosecond es sapratu, ka šajā gadījumā posts nepatīk sabiedrība un biju sarūgtināts, ka tādas pašas problēmas izglītībā, kas nomoka mūs mēris jums. Mēs kopīgi pašu problēmu, un tieši to mēs saucam šeit "politkorektuma". Šeit tā ir balstīta uz krāsu no ādas, tur, jums par laimi nav galā ar šo, lai gan pamatā esošie faktori ir vienādi. IE: Excuses tiek veikti saskaņā ar sasniegšanai cilvēkam pamatā svarīgi faktori, un standarti ir jāsamazina, lai kompensētu nabadzīgo pedagogiem.

Es varētu uzrakstīt eseju par šo, bet es ne. Pietiek to pateikt, es jūtu tavu sāpes. Mūsu valsts skolu sistēma ir bojāta SPīTI t naudu, mēs mest pie tā, kā šķiet jums ir. Kā rezultātā es pavadīju aptuveni $ 20,000 nosūtīt MY 5 gadus vecs bērns labu privāto skolu šeit, manā mājas valstī Georgia (Gruzija ieņem pēdējais ASV valsts skolās). Es neesmu bagāts, man nav daudz, lai tas notiktu, bet es baidos alternatīva vairāk. I wrote jūnijā pārbaudīt pašu summu par šo gadu skolā mani tagad 6 gadu vecumam. Tas ir papildus nodokļus, man ir jāmaksā par valsts skolās mēs neizmantojam. Valsts skolas samazināt finansējumu māksla, datoru un matemātikas klasēs, bet palielināt šo summu par futbolu (ne to, ko tu zvanu futbolu, mēs saucam par futbolu lol), beisbola un citām sporta programmās. Universitātēm aktīvi pieņemt darbā un sniegt "stipendijas", lai tā saucamo studentu sportistu, kas var tikko uzrakstīt savu vārdu, bet pelnījusi zinātnieki ir apmeklēt zemākas skolām vai priekšu iet koledžā, jo viņiem nav naudas.

Just damn, es esmu rambling. Atvainojiet. Tas vienkārši ir viens no maniem karstā pogām.
Old Augusts 21, 2008, 14:44
Donors Group

Jā, ir bijis daudz runāt šeit par to, vai standarti nav pazemināti vai mācību uzlabota!

Kā matemātikas pasniedzējs, mēs visi bijām labi informēts, kā standarti bija paslīdēja un cik daudz pamatzināšanas samazinājās no viens izmērs der visiem mācību programmu. Fizika ir tas pats.

Privātajām izglītības šeit ir pilnīgi izslēgta, sasniedzot lielāko daļu no mums. Pat ģimenes divu uni docētāji nevar atļauties dienas maksu par diviem bērniem, kur nu pa internātskola! Par laimi, mēs bijām labi jomā liela pilsēta, tāpēc atrast cienīgu valsts skolā, bet pat privātās skolas viss vada pats SATs un GCSEs un GCEs designed by politiķiem.

Es nedomāju, ka lietas ir nokrities tik daudz mākslas priekšmetiem, arī rakstība ir problēma!

Acīmredzot jūs varētu attīstīties, lai augstā līmenī mūzikas tagad bez iespējas izlasīt zināšanai mūzikas vai atzīt komponistiem. Viena no manām meitām darīja mūziku GCSE ieguvusi *; viņa skan mūzika, bet nebija ne jausmas, par stilu un komponistu.

Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.