rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Jeśli sport był traktowany jak edukacja ...

Reply

Narzędzia wątku
Old 20. sierpnia 2008, 07:05
Grupa dawcy

Default Jeśli sport był traktowany jak edukacja ...

Wystarczy przeczytać artykuł w Times. http://www.timesonline.co.uk/tol/com...cle4568243.ece

"W sportu Wielkiej Brytanii nie może poprosić o wiosła, które mają być wykonane lub większych basenach krótszy, na wyścigi, aby przekształcić się w ciągłej oceny dla tych, którzy nie mogą podjąć ciśnienia."

Old 20. sierpnia 2008, 17:11
Grupa dawcy

Przez około 3 / 10 's na nanosecond I ucieszył się, aby zobaczyć nagłówek i przeczytać artykuł, ponieważ jeśli zmiana nazwy i szkół można by było napisać o USA, ale po 3 / 10' s na nanosecond zdałem sobie w tym przypadku nędzy nie lubi firmy i byłem zasmucony, że te same problemy w edukacji, że plaga nas plaga jest. Podzielamy ten sam problem i to, co nazywamy tutaj "politycznej poprawności". Tutaj jest ona oparta na jednego koloru skóry, tam, to na szczęście nie mają do czynienia z tym, chociaż podstawowe czynniki są takie same. IE: usprawiedliwień dokonywane jest w oparciu o osiągnięcia ludzi znaczenia czynników oraz obniżenia standardów, aby zrekompensować słabe wychowawców.

Mógłbym napisać esej o tym, ale nie będę. Wystarczy powiedzieć, czuję bólu. Nasze publicznego systemu szkolnego jest uszkodzony pomimo ton w nas rzucać pieniądze na to, jak okaże się to yours. W rezultacie, spędziłem około 20.000 dolarów, aby wysłać MOJE 5 lat stare dziecko do dobrej szkoły prywatne tutaj w moim domu państwa Gruzja (Gruzja szeregach LAST w USA dla szkół publicznych). Nie jestem bogaty, mam bez wielu rzeczy, aby tak się stało, ale strach alternatywnych więcej. Napisałem sprawdzić w czerwcu za taką samą kwotę w tym roku w mojej szkole już 6 lat życia. To na początek muszę płacić podatki dla szkół publicznych nie używać. W szkołach publicznych cięcie finansowania sztuki, za pomocą komputera i matematyki klas, ale wzrost ich do piłki nożnej (nie to, co nazywacie piłka nożna, piłka nożna, że nazywamy lol), baseball, sportowych i innych programów. Uczelnie aktywnie rekrutuje oraz "stypendia" do tzw studentów sportowców, że ledwie można pisać własnych nazw zasługujących naukowcy muszą uczestniczyć niższej szkoły lub kolegium do przodu, bo nie mają pieniędzy.

Wystarczy damn, I'm wędrówek. Przepraszam. To po prostu jest jednym z moich gorących przyciski.
Old 21. sierpnia 2008, 14:44
Grupa dawcy

Tak, doszło tu dużo mówić o tym, czy normy zostały obniżone lub dydaktycznych poprawić!

Jako wykładowca matematyki, byliśmy wszyscy dobrze wiedzą, jak normy i wypadnięcie ile podstawowym spadł z jeden rozmiar pasuje do wszystkich program. Fizyka jest taka sama.

Prywatne edukacji jest poza zasięgiem większości z nas. Nawet rodziny dwóch uni wykładowców nie może sobie pozwolić na dzień opłaty za dwoje dzieci, niech wraz pokład szkole! Na szczęście byliśmy w dobrym obszar o miasto, a więc znalazł godnej szkole, ale nawet w prywatnej szkole wszystko jest prowadzony przez tego samego SATs i GCSEs i GCEs zaprojektowany przez polityków.

Nie sądzę, bo obniżyło się tak wiele tematów w sztuce, chociaż pisownia jest problem!

Widocznie możesz postępu wysoki standard w muzyce teraz bez możliwości odczytu notatki muzyki lub uznania jakichkolwiek kompozytorów. Jednym z moich córek nie muzyka na GCSE i A * osiągnięte; ona brzmi muzyka, ale nie miał pojęcia o stylach i kompozytorów.

Reply

Register

Zakładki
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.