mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

În cazul în sport a fost tratat ca educaţie ...

Reply

Thread Tools
Old 20 august 2008, 07:05
Grupul de donator

Default În cazul în sport a fost tratat ca educaţie ...

Doar citit un articol în The Times. http://www.timesonline.co.uk/tol/com...cle4568243.ece

"În sport, Marea Britanie nu a putut solicita pentru vâslească să se facă mai mare sau mai scurte de piscine, pentru curse pentru a fi transformate în continuu de evaluare pentru cei care nu ar putea avea de presiune."

Old 20 august 2008, 17:11
Grupul de donator

Timp de aproximativ 3 / 10 e un nanosecond Am fost bucuros să văd titlul şi citit articolul, pentru că, dacă a schimbat numele şi în şcoli s-ar putea să fi fost scrise despre SUA Dar, după care 3 / 10 e un nanosecond mi-am dat seama, în acest exemplu mizerie nu-i place compania şi am fost saddened că aceleaşi probleme în educaţie, care ne ciuma, ciuma tine. Noi împartă aceeaşi problemă şi că este ceea ce noi numim aici "corectitudinii politice". Aici ea se bazează pe de o culoare de piele, de acolo, ce fericire, nu au de a face cu faptul că, deşi la baza factori sunt aceleaşi. IE: scuze pentru a fi făcute în realizarea om pe baza unor factori de relevanţă, şi standardele fiind redus pentru a compensa pentru săraci educatori.

As putea scrie un eseu despre acest dar, voi nu. Este suficient să spun, mă simt durerea ta. Noastre publice sistemul şcolar este rupt în ciuda de tone de bani vom arunca la el, aşa cum s-ar părea este a ta. Ca rezultat, am cheltuit în jur de 20.000 dolari pentru a trimite MEU 5 ani copilul la o şcoală privată bine aici, în casa mea de Stat din Georgia (Georgia rândurile LAST în SUA pentru scolile publice). Nu sunt bogaţi, fără să fac multe lucruri pentru a face acest lucru se întâmplă, dar mă tem de mai multe alternative. Am scris un cec în iunie, pentru aceeaşi sumă pentru această ani de scoala mea acum 6 ani. Aceasta este în partea de sus a plătesc impozite pentru scolile publice nu avem de utilizare. Scolile publice tăiat finanţarea pentru arta, pentru computer şi math clase, dar creşterea lor pentru fotbal (ceea ce nu te suna de fotbal, noi numim că fotbalul lol), baseball, sport şi alte programe. Universitati activ să recruteze şi să dea "burse" pentru aşa-numitele student sportivi care abia scrie nume propriu în timp ce merita bursieri au inferior pentru a participa la şcoli sau plan merge la colegiu, pentru că nu au bani.

Doar la naiba, eu sunt incoerent. Regret. Acesta este doar unul din butoanele de cald.
Old 21 august 2008, 14:44
Grupul de donator

Da, a fost mult mai vorbim aici despre dacă standardele au fost redus sau de predare îmbunătăţit!

În calitate de lector matematica, toţi am fost foarte conştient de cât de standarde a alunecat şi cât de mult înţelegere de bază a scăzut de la o mărime se potriveşte tuturor programă. Fizica este acelaşi.

Private de învăţământ aici este la îndemâna celor mai multe dintre noi. Chiar şi o familie de doi lectori uni nu a putut permite zi taxele pentru doi copii, sa internat împreună! Din fericire am fost într-o zona buna a unui oras important, asa ca a gasit o decente şcoală de stat, dar chiar şi la o şcoală privată totul este condus de către acelaşi SATs şi GCSEs şi GCEs proiectat de către politicieni.

Nu cred că lucrurile s-au strecurat atât de mult în arte subiecţi, deşi este o problemă de ortografie!

Se pare că aveţi posibilitatea să progrese la un standard ridicat de muzică, în prezent, fără a fi capabil de a citi un act de muzică sau să recunoască orice compozitori. Una dintre fiicele mele făcut muzică la GCSE şi atinse A *; ea reads muzică, dar nu a avut nici un indiciu despre stiluri sau compozitori.

Reply

Register

Marcaje
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.