menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Ak šport zaobchádzalo rovnako ako vzdelanie ...

Reply

Thread Tools
Old 20. augusta 2008, 07:05
Darcu Skupina

Default Ak šport zaobchádzalo rovnako ako vzdelanie ...

Stačí čítať článok v Times. http://www.timesonline.co.uk/tol/com...cle4568243.ece

"V športe, Británia nemohla požiadať o vesla byť väčšia alebo bazény shorter pre závody, ktoré majú byť transferujú do priebežné hodnotenie pre tých, ktorí nemôžu mať tlak."

Old 20. augusta 2008, 17:11
Darcu Skupina

Asi 3 / 10 's o nanosekúnd som bol rád, pozrite sa na titulok a prečítajte si tento článok, pretože ak ste zmenili názvy a školy by mohla bolo napísané o USA, ale po 3 / 10' s o nanosekúnd som si uvedomila, v tomto prípade bída nemá rád spoločnosť, a bol som zarmoucen, že s rovnakými problémami v oblasti vzdelávania, ktoré nás pohroma, rána vás. Máme rovnaký problém, a to je to, čo nazývame tu "politickej korektnosti". Tu je to založené na farbu svojej kože, tam si našťastie nemusia riešiť to, že aj keď základné faktory sú rovnaké. IE: výmluvy sú pre dosiahnutie podľa ľudí založené na irelevantné faktory a normy boli znížené na kompenzáciu pre chudobné pedagógov.

Mohol by som napísať esej na toto, ale já ne. Stačí povedať, cítim svoju bolesť. Naša verejného vzdelávacieho systému sa členia aj napriek tomu, že tony peňazí sme hádzať na to, ako by sa zdalo, váš. V dôsledku toho som strávil asi 20.000 dolárov posielať MY 5 rokov staré dieťa k dobrému súkromnej škole tu v mojom domovskom štáte Georgia (Gruzínsko patrí LAST v USA pre verejné školy). Nejsem bohatý, mám veľa vecí, bez toho, aby k tomu došlo, ale mám strach alternatívna viac. Napísal som kontrolu v júni pre rovnakú čiastku pre tento let školy pre moje teraz 6 rokov. To je v hornej časti dane som platil za verejné školy sme nepoužívajú. Verejné školy zníženie finančných prostriedkov pre umenie, pre počítače a matematiku tried, ale nárast je pre futbal (nie je to, čo Zavoláte futbal, hovoríme, že futbal lol), baseball, a ďalšie športové programy. Vysoké školy aktívne zamestnať a dať "štipendiá" na tzv študentský atlétov, že sotva môže písať svoje vlastné názvy, kým zasluhujúce učenci majú zúčastniť zpozdilejší školách alebo popredí ísť koľaj, pretože nemajú peniaze.

Len sakra, jsem plazivý. Ospravedlňovať sa. To je práve jedna z mojich horúcich tlačidiel.
Old 21. augusta 2008, 14:44
Darcu Skupina

Áno, došlo tu veľa hovoriť o tom, či boli znížené alebo výučba lepšie!

Ako prednášajúci matematiky, všetci sme boli dobre vedomí toho, ako normy mala uklouzl a koľko základné pochopenie spadol z jedna veľkosť pre všetkých sylabus. Fyzika je to rovnaké.

Súkromné školstvo je tu mimo dosahu väčšiny z nás. Dokonca aj rodina dva uni lektori nemohli dovoliť denne poplatkov pre dve deti, či spolu internátnej škola! Našťastie sme boli v dobrom oblasti hlavné mesto, aby si našli dôstojnú štátne školy, ale aj na súkromnej škole všetko je poháňaný rovnakým sats a GCSEs a GCEs navrhli politici.

Nemyslím si, že veci majú vyklouzl tak v umelecké predmety, ale pravopis je problém!

Zrejme si môžete pokroku na vysokej úrovni v hudbe hneď, bez toho, aby mohli prečítať poznámku hudby alebo uznajú skladateľov. Jedna z mojich dcér udělal hudbu GCSE a dosiahnutú A *, ona znie hudba, ale nemal poňatie o štýly alebo skladateľov.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.