мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Ако је третирати као спорт образовање ...

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20 авг 2008, 07:05
Донаторска Група

Default Ако је третирати као спорт образовање ...

Довољно је прочитати чланак у Тимес. хттп://ууу.тимесонлине.цо.ук/тол/цом...цле4568243.еце

"У спорту, Британија није могао питати за весла се веће или базена краћи, за трке бити претворена у непрекидну процену за оне који нису могли узети притиска."

Old 20 авг 2008, 17:11
Донаторска Група

За око 3 / 10 'с а нано секунда ми је драго видети наслов и прочитао чланак, јер ако сте променили имена и школама то могло бити записано о УС Али након тога, 3 / 10' с а нано секунда схватио сам у овом случају јад не воли компаније и био сам туззан да исте проблеме у образовању да нам се куга, куга те. Ми деле исти проблем и то је оно што ми зовемо ту "политичке коректност". Ево га на основу нечије боје коже, тамо, сретно вам не морају носити са тим, иако су основни фактори исти. ИЕ: изговора као створен за људе према остварењу на основу ирелевантне факторе, и стандарди се спушта као компензацију за сиромашне Васпитачи.

Могао бих написати један есеј на ову, али нећу. Доста је рећи, осећам ваше болове. Наш школски систем јавне се покварио је упркос тона смо бацати новац на то, јер ће се појавити ваше је. Као резултат тога, сам потрошио око 20.000 $ за слање МОЈ 5 година старог детета у добру приватну школу овде у мојој кући Стате оф Георгиа (Грузија Последњи редова у САД за јавне школе). Нисам богат, сам без пуно тога направити ово догодило, али бојим се више алтернатива. ЈА је написао проверити у јуну за исти износ за ове школске године за мој сада 6 година стар. То је на врху од пореза плаћам за јавне школе не користите. У државним школама смањити средства за уметност, за рачунарске и наставу математике, али их повећали за фудбал (а не оно што позива фудбал, ми зовемо КОЈИ соццер лол), бејзбол, и остале спортске програме. Универзитета активно запослити и дати "стипендија", на тзв студентске спортисте који једва написати сопствене имена заслужних, а научници су се похађа школу или инфериорне претходан колеџ ићи јер немају новца.

Довољно је осудити, ја сам преопширан. Жао ми је. То је само један од мојих вруће тастере.
Old 21 авг 2008, 14:44
Донаторска Група

Да, није било пуно причати о томе да ли се овде стандарди су спуштени или наставна поправила!

Као професор математике, били смо сви добро познато како су стандарди ишчашење и колико разумевање основних испао из једна величина одговара свима сыллабус. Физика је исти.

Приватно образовање овде је изван дохвата већине нас. Чак и породицу једно од два предавачи нису могли приуштити дан накнада за двоје деце, нека уз интернат! Срећом смо се у добром делу је главни град, па пронашао пристојан државне школе, али ни у приватној школи све је управљан од стране истог САТс и ГЦСЕс и ГЦЕс десигнед бы политичара.

Не мислим ишчашење ствари су толико у уметност субјеката, иако правопис је проблем!

Чини се да напредак високи стандард у музици сада без могли прочитати белешку музике или било који признати композитор. Једна од мојих кћери учинио музику на ГЦСЕ и досегнути А *; она чита музике, али није имао индиција о стиловима или композитор.

Reply

Register

Боокмаркс
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц