az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Konu Tartışma Kapalı

Register

Eğer spor eğitim gibi tedavi edildi ...

Reply

Konu Araçları
Old 20 Ağustos 2008, 07:05
Bağış Grubu

Default Eğer spor eğitim gibi tedavi edildi ...

Sadece Times gazetesinde bir makale okudum. http://www.timesonline.co.uk/tol/com...cle4568243.ece

"Sport, İngiltere siya talep couldn't veya havuzlar kısa büyük yapılacaksa için yarış olan baskı almak couldn't sürekli değerlendirme çevrilmek üzere."

Old 20 Ağustos 2008, 17:11
Bağış Grubu

Hakkında 3 / 10 's Ben bir başlık ve okumak makaleyi çünkü eğer ve isimleri değiştirildi görmek için memnun olduğunu nanosaniyelik de ABD hakkında Ama yazılmış olabilir sonra 3 / 10' bir nanosaniyelik Bu durumda fark var okulları sefalet şirket ve i gibi eğitimde aynı sorunlar, bize bir veba veba üzüntü oldu değildir. Biz aynı sorunu paylaşmak ve burada "siyasi doğruluk dir." İşte bir cilt rengi üzerine orada temelli ise, Allah'tan ancak temel faktörler olan, aynı uğraşmak zorunda değilsiniz. IE: mazeretler ulaşmak için insan dışı faktörlere dayalı altında yapılmış olan standartları düşük eğitimciler telafi alçaltabilmişimdir olmak.

Bu ancak Katılmayacağım bir deneme yazabilirsiniz. Bunu söylemek yeterli sana acı hissediyorum. Olarak senin görünür Kamu eğitim sistemi biz ona atmak para the ton rağmen bozuldu. Sonuç olarak, Gürcistan ve ev Devlet iyi bir özel okula burada (Gürcistan 5 yaşındaki çocuk MY göndermek için yaklaşık 20000 $ harcandı ABD kamu okullar için) son sırada yer alıyor. Yani, pek çok şey bu durum için zengin değilim, ama bir alternatif daha korkuyorum. Ben şimdi 6 yaşındaki bu yıl okul için aynı tutar için Haziran ayında bir çek yazdı. Bu, bizim don't use kamu okulları için ödediğiniz vergiler üst açıktır. Kamu okullar, bilgisayar ve matematik dersleri için, sanat için fonları kesme ama futbol için artış (not ne biz), beyzbol ve diğer spor programları futbol lol arama futbol diyoruz. Üniversiteler aktif toplamak ve bu hak eden bilim adamları, çünkü para yok üniversiteye gitmek aşağı okul veya ön katılmak zorunda olduğu ancak kendi isimlerini yazabilirsiniz diye adlandırılan öğrenci sporcular için "burs" vermek.

Sadece lanet olsun, ben başıboş yaşıyorum. Üzgünüm. Sadece en sıcak düğmeleri biridir.
Old 21 Ağustos 2008, 14:44
Bağış Grubu

Evet, var olmuştur fazla buraya olsun standartları veya düşürdü edilmiştir geliştirilmiş öğretim konuşma!

Bir matematik öğretim görevlisi olarak, tüm iyi nasıl standartları ve ne kadar temel anlayış kayması vardı farkında olan çıkarıldı bir boyut tüm uyuyor Syllabus. Fizik aynı.

Özel eğitim burada bize birçoğunun ulaşamayacağı biridir. İki Üniversite öğretim bile bir aile iki çocuk için, okula birlikte gün izin ücretini göze couldn't! Neyse ki biz büyük bir kentin iyi bir alanda, çok olduğunu, ancak özel bir okul herşeyi hatta aynı SATs ve GCSEs ve GCEs siyasiler tarafından tasarlanmış tahrik olduğu bir devlet okulu buldum.

Bazı şeyleri konular çok sanatta kayması var olmayan, ancak yazım bir sorun var!

Görünüşe göre müzik yüksek bir standart artık müzik bir not okumak veya herhangi bir besteci tanımayı mümkün olmadan ilerleme olabilir. Benim kızım bir GCSE at müzik yaptım ve A *; o müzik okuma elde ancak tarzı veya besteci hakkında ipucu vardı.

Reply

Register

Bookmarks
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından