менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Якщо спорт зверталися, як освіта ...

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 серпня 2008, 07:05
Донор групи

Default Якщо спорт зверталися, як освіта ...

Просто прочитав статтю в "Таймс". http://www.timesonline.co.uk/tol/com...cle4568243.ece

"У спорті, Великобританія не могла просити за весла бути зроблено більше чи басейнів коротше, для гонок, щоб перетворитися на постійну оцінку для тих, хто не може взяти на тиск".

Old 20 серпня 2008, 17:11
Донор групи

Вже близько 3 / 10 'S наносекундного Я був радий побачити заголовок і прочитав статтю, тому що якщо ви змінили імена та школи вона могла б бути написана про США, але і після, що 3 / 10' S наносекундного я зрозумів, в даному випадку Злидні не подобається компанія, і я був засмучений тим, що з тими ж проблемами в галузі освіти, які нас мучать, чума вас. У нас ті ж проблеми і що, що ми називаємо тут "політичної коректності". Ось воно грунтується на одному кольорі шкіри, там, на щастя, вам не доведеться мати справу з тим, хоча основні чинники однакові. IE: відмовки, що додаються для досягнення по людях засновані на значеннях факторів, і стандарти, опустив, щоб компенсувати бідним педагогам.

Я міг би написати есе на це, але я не буду. Досить сказати, я відчуваю ваш біль. Наша система державних шкіл порушується, незважаючи на шалені гроші ми кидаємо на неї, як вона буде з'являтися у вас. У результаті, я витратив близько $ 20000 направити свій 5-річна дитина з хорошою приватній школі в моєму рідному штаті Джорджія (Грузія займає останнє місце в США в державних школах). Я не багатий, я без багатьох речей, щоб це сталося, але я боюся, що альтернативні більше. Я виписав чек в червні на ту ж суму за ці роки школа для мого зараз 6 років. Це на вершині податки я плачу за державні школи ми не використовуємо. Державних шкіл урізала фінансування на мистецтво, на комп'ютері та курси з математики, але і примножити їх з футболу (не те, що ви називаєте футболом, ми називаємо це футбольний LOL), бейсбол та інші спортивні програми. Університети активно вербують і давати "стипендії" на так званих студентських спортсменів, що навряд чи можуть писати свої власні імена, в той час як заслуговують вчені повинні бути присутніми на нижніх передніх шкіл або коледжів йти, тому що вони не мають грошей.

Просто візьми, я подорожі. Вибачте. Це просто одна з моїх гарячих кнопок.
Old 21 серпня 2008, 14:44
Донор групи

Так, там було багато розмов тут про те, стандарти були знижені або навчання покращився!

Як викладач математики, ми всі добре знаємо, як стандарти були посковзнувся і скільки розуміння основних впала з Усіх під один гребінець навчальною програмою. Фізика те ж саме.

Приватна освіта тут не може бути і не доступні для більшості з нас. Навіть сім'я з двох Uni викладачі не могли собі дозволити день зборів на двох дітей, не кажучи вже про школі-інтернаті! На щастя, ми були в гарному районі великого міста, так що знайти гідну державну школу, але навіть у приватних школах все рухає ж САЦ і АОСО і GCEs розроблена політиками.

Я не думаю, речей послизнувся стільки в галузі гуманітарних наук, хоча правопис проблема!

Мабуть, ви можете прогрес на високому рівні в музиці зараз не вміючи читати ноти музики або визнавати будь-які композиторів. Один з моїх дочок зробив музику на GCSE і A * досягнута, вона читає музику, але нічого не знали про стилі і композиторів.

Reply

Register

Закладки
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.