![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Просто прочитав статтю в "Таймс". http://www.timesonline.co.uk/tol/com...cle4568243.ece "У спорті, Великобританія не могла просити за весла бути зроблено більше чи басейнів коротше, для гонок, щоб перетворитися на постійну оцінку для тих, хто не може взяти на тиск".
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Вже близько 3 / 10 'S наносекундного Я був радий побачити заголовок і прочитав статтю, тому що якщо ви змінили імена та школи вона могла б бути написана про США, але і після, що 3 / 10' S наносекундного я зрозумів, в даному випадку Злидні не подобається компанія, і я був засмучений тим, що з тими ж проблемами в галузі освіти, які нас мучать, чума вас. У нас ті ж проблеми і що, що ми називаємо тут "політичної коректності". Ось воно грунтується на одному кольорі шкіри, там, на щастя, вам не доведеться мати справу з тим, хоча основні чинники однакові. IE: відмовки, що додаються для досягнення по людях засновані на значеннях факторів, і стандарти, опустив, щоб компенсувати бідним педагогам. Я міг би написати есе на це, але я не буду. Досить сказати, я відчуваю ваш біль. Наша система державних шкіл порушується, незважаючи на шалені гроші ми кидаємо на неї, як вона буде з'являтися у вас. У результаті, я витратив близько $ 20000 направити свій 5-річна дитина з хорошою приватній школі в моєму рідному штаті Джорджія (Грузія займає останнє місце в США в державних школах). Я не багатий, я без багатьох речей, щоб це сталося, але я боюся, що альтернативні більше. Я виписав чек в червні на ту ж суму за ці роки школа для мого зараз 6 років. Це на вершині податки я плачу за державні школи ми не використовуємо. Державних шкіл урізала фінансування на мистецтво, на комп'ютері та курси з математики, але і примножити їх з футболу (не те, що ви називаєте футболом, ми називаємо це футбольний LOL), бейсбол та інші спортивні програми. Університети активно вербують і давати "стипендії" на так званих студентських спортсменів, що навряд чи можуть писати свої власні імена, в той час як заслуговують вчені повинні бути присутніми на нижніх передніх шкіл або коледжів йти, тому що вони не мають грошей. Просто візьми, я подорожі. Вибачте. Це просто одна з моїх гарячих кнопок. |
|
| |||
| |||
| Так, там було багато розмов тут про те, стандарти були знижені або навчання покращився! Як викладач математики, ми всі добре знаємо, як стандарти були посковзнувся і скільки розуміння основних впала з Усіх під один гребінець навчальною програмою. Фізика те ж саме. Приватна освіта тут не може бути і не доступні для більшості з нас. Навіть сім'я з двох Uni викладачі не могли собі дозволити день зборів на двох дітей, не кажучи вже про школі-інтернаті! На щастя, ми були в гарному районі великого міста, так що знайти гідну державну школу, але навіть у приватних школах все рухає ж САЦ і АОСО і GCEs розроблена політиками. Я не думаю, речей послизнувся стільки в галузі гуманітарних наук, хоча правопис проблема! Мабуть, ви можете прогрес на високому рівні в музиці зараз не вміючи читати ноти музики або визнавати будь-які композиторів. Один з моїх дочок зробив музику на GCSE і A * досягнута, вона читає музику, але нічого не знали про стилі і композиторів.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |