![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| velký končí na Prison Break, i líbilo, jak všechny plánované mimo např. Michaels maminka dostat ji nenáviděl jí, co ab! tch na její vlastní synové, obecné dostat odsouzen k trestu smrti a všichni žijí šťastně až do smrti, myslel jsem, že kellermen zemřel, didnt vidět, že jdou, a poslední otázka, jak na zemi udělal michael zemřít, myslel jsem, že společnost zachází ho |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Upozornění :::::SPOILER ALERT::::::
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Díky za Hlavu vzhůru! |
|
| |||
| |||
| Co tím myslíš díky za hlavy až jsem jí řekl, že na titul post !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zakončení Blbost.
Společnost léčených nádor tak, že bude žít o něco déle, ale ani vyléčit ho, myslím, že to byl jakýsi vyjednávání lodi byli, buď to, že ani Michael utekl, už si nevzpomínám. Napsal jsem FOX stěžují, že stále ještě vrátil ke mně. Můj systém: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| Když kluci přišli Kellerman van byla přepravována v musí mít snímek stráže místo něj. Episode 23 a 24 vysvětlit ukončení epizody 22 a měla objasnit pár věcí, a to zejména Michaels smrti. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak prolomit hesla v Gmail nebo Yahoo? | ISSGOD | Email, VoIP & IM Diskuse | 0 | 18. června 2009 08:23 |
| Levé tlačítko myši chovat klikněte pravým tlačítkem myši, musí otevřít další okno pro otevírání odkazů? | Blitzgirl42 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 17. června 2009 12:08 |
| Jak otevřít. PUB souboru v Open Office? | sagheer | Office & Aplikace | 1 | 6. června 2009 06:04 |
| Prison Break | Cew27 | Vypnout Téma diskuze | 1 | 9. října 2007 09:50 |
| Thread Nástroje | |
| |