![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| λήγει σε μεγάλη φυλακή διάλειμμα, μου άρεσε το πώς ορίζονται όλες οι προγραμματισμένες π.χ. Michaels μαμά να είναι το ό, τι μισούσε ab! tch για το δικό της γιους, τον γενικό να καταδικαστεί σε θάνατο και όλοι τους ζουν ευτυχώς ποτέ μετά, νόμιζα ότι ήταν νεκρός kellermen, didn't βλέπω ότι προέρχονται, και μια τελευταία ερώτηση για το πώς έκανε τη γη michael πεθαίνουν, νόμιζα ότι η εταιρεία θεραπεία του |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προειδοποίηση :::::SPOΕγώLER ALΕΡΤ::::::
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τα κεφάλια επάνω! |
|
| |||
| |||
| τι θες να πεις ευχαριστώ για τα κεφάλια επάνω σε αυτό που είπα τίτλος του post !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καταλήξεις σκατά.
Η εταιρεία θεραπεία του όγκου, ώστε θα ζήσουν για ένα διάστημα ακόμα, δεν τον θεραπεία, νομίζω ότι ήταν ένα είδος πλοίου διαπραγματεύσεις που είχαν, είτε ότι ή Μιχαήλ έτρεξε μακριά, δεν μπορώ να θυμάμαι. Έγραψα στο FOX διαμαρτύρονται, που ακόμη δεν έχουν πήρε πίσω σε μένα. Το σύστημά μου: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| Όταν τα παιδιά ήρθαν στο Kellerman van μεταφερόταν σε αυτά πρέπει να έχουν πυροβόλησαν οι φρουροί αντί γι 'αυτόν. Επεισόδιο 23 και 24 εξηγούν τον τερματισμό των επεισόδιο 22 και θα πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, ειδικά θάνατο Michaels. |