![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| velika je završio u zatvoru pauze, i koliko je volio sve planirane out michaels mama npr. uzimajući ga mrzili joj što ab! TCH joj vlastite sinove, generalni uzimajući osuđen na smrt i svi žive sretno sve nakon što sam mislio kellermen umro, nije vidjeti da dolazi, i jedno pitanje kako posljednja na zemlji učinio Michael umrijeti, ja mislio kompanije tretiraju ga |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Upozorenje :::::SPOJaLER ALJesu::::::
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Hvala za jedan dan prednje jedro gore! |
|
| |||
| |||
| Što hoćeš reći hvala za jedan dan prednje jedro gore sam rekao na više post !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Endings glupost.
Poduzeće tretira tumor, tako da će živjeti duže vrijeme, nisu ga izliječiti, mislim da je to svojevrsno pregovaranje broda su imali, ili to ili Michael pobjegao, ne mogu se sjetiti. Pisao sam na FOX gunđanje, oni još uvijek nisu dobili natrag na mene. My System: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| Kada dečki došli van Kellerman je se prevozi u moraju imati metak stražari umjesto njega. Epizoda 23 i 24 objasniti završetka epizode 22 i treba razjasniti nekoliko stvari, a posebno Michaels smrti. |