![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Didžiosios baigėsi su Prison Break, man patiko, kaip visų planuojamų atlikti pvz. Michaels mama vis ji nekentė jos ką ab! tch jai savo sūnų, bendras gauti nuteistas mirties bausme, ir visi jie gyvena laimingai, aš maniau, kellermen mirė, didnt matyti, kad dar ir vienas paskutinis klausimas, kaip žemėje padarė Michael mirti, aš maniau, bendrovė jį laikyti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įspėjimas :::::SPOILer ALERT::::::
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Ačiū už galvų up! |
|
| |||
| |||
| Ką reiškia padėką už iki I vadovai sakė, kad ne pavadinime paštu !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galai Crap.
Bendrovės gydytų navikų, kad jis gyvena kartu ilgiau, jie negali išgydyti jį, manau, kad tai buvo derybų laivo jie rūšiuoti, bet kad ir Michael pabėgti, I can't remember. Parašiau į FOX skundžiasi, jie vis dar nėra grįžo į mane. Mano sistema: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| Kai vaikinai atvyko van Kellerman buvo vežamas į jos turi būti nušautas apsaugai, o ne jį. Epizodas 23 ir 24 paaiškinkite pabaigos epizodas, 22 ir reikia išsiblaivyti keletą dalykų, ypač Michaels mirties. |