![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| wielkie zakończenie Prison Break, I liked how wszystkich planowanych obecnie np. michaels mama zaczyna go nienawidzili jej co ab! tch jej własnych synów, ogólne coraz skazany na śmierć i wszystkie z nich żyć szczęśliwie po myślałam kellermen umarł, didnt zauważyć, że nadchodzi, i ostatnie pytanie, jak na ziemi nie Michael umiera, myślałem firma traktuje go |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ostrzeżenie :::::SPOJaLer ALERT::::::
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Thanks for the heads up! |
|
| |||
| |||
| Co masz na myśli podziękowania dla szefów się i powiedział, że na tytuł stanowiska !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Endings Crap.
Firma leczonych nowotworów tak będzie żył na chwilę, nie leczy go, myślę, że był obecny na statku negocjacji mieli, albo, że albo Michael uciekł, nie pamiętam. Napisałem do FOX narzekają, że wciąż nie wrócił do mnie. My System: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| Kiedy chłopaki przyszli do Kellerman van był przewożony muszą strzelać strażnicy zamiast niego. Odcinek 23 i 24 wyjaśniają zakończenia odcinek 22 i powinna wyjaśnić kilka rzeczy, zwłaszcza śmierć Michaels. |
![]() |
|
| Zakładki |