![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| mare care se încheie la Prison Break, mi-a placut cum toate planificate de exemplu Michaels mămicuţă Noţiuni de bază este urât-o ce ab! tch să fii ai ei, în general, obtinerea condamnat la moarte şi tot de pe ei trăiesc fericiţi până la adânci bătrâneţi, m-am gandit kellermen a fost mort, didnt vezi că vine, si o ultima intrebare pe pământ, cum a făcut Michael muri, m-am gandit companiei trataţi-l |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atenţie :::::SPOEuLer ALERT::::::
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru capul sus! |
|
| |||
| |||
| Ce vrei sa spui multumesc pentru capul sus Am spus-o de la titlul de post !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Terminaţii Crap.
Compania tratate tumorii, astfel că va trăi pentru un timp mai lung, acestea nu au vindeca el, cred că a fost un fel de navă de negociere au avut, fie că sau Mihai a fugit, nu îmi amintesc. I-am scris la FOX plângându-se, ei încă nu s-au luat înapoi la mine. Sistemul meu: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| Când a venit la baieti Kellerman van a fost transportat în ele trebuie să fi împuşcat gardienii în loc de el. Episodul 23 şi 24 explice încetarea episod 22 şi ar trebui să clarifica o serie de lucruri, mai ales cu moartea Michaels. |
![]() |
|
| Marcaje |