![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| veľký končí na Prison Break, aj páčilo, ako všetky plánované mimo napr. Michaels mamička dostať ju nenávidel jej, čo ab! tch na jej vlastné synovia, všeobecné dostať odsúdený na trest smrti a všetci žijú šťastne až do smrti, myslel som, že kellermen zomrel, didnt vidieť, že idú, a posledná otázka, ako na zemi udělal michael zomrieť, myslel som, že spoločnosť zaobchádza ho |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Upozornenie :::::SPOILer ALERT::::::
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Vďaka za Hlavu hore! |
|
| |||
| |||
| Čo tým myslíš vďaka za hlavy až som jej povedal, že na titul post !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zakončenie Blbost.
Spoločnosť liečených nádor tak, že bude žiť o niečo dlhšie, ale ani vyliečiť ho, myslím, že to bol akýsi rokovaní lode boli, buď to, že ani Michael utiekol, už si nespomínam. Napísal som FOX sťažujú, že stále ešte vrátil ku mne. Môj systém: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| Keď chlapci prišli Kellerman van boli prepravované v musia mať snímka stráže miesto neho. Episode 23 a 24 vysvetliť ukončenie epizódy 22 a mala objasniť pár vecí, a to najmä Michaels smrti. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako prelomiť heslá v Gmail alebo Yahoo? | ISSGOD | Email, VoIP & IM Diskusia | 0 | 18. júna 2009 08:23 |
| Ľavé tlačidlo myši správať kliknite pravým tlačidlom myši, musia otvoriť ďalšie okno pre otváranie odkazov? | Blitzgirl42 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 17. júna 2009 12:08 |
| Ako otvoriť. PUB súboru v Open Office? | sagheer | Office & Aplikácie | 1 | 6. júna 2009 06:04 |
| Prison Break | Cew27 | Vypnúť Téma diskusie | 1 | 9. októbra 2007 09:50 |
| Thread Tools | |
| |