![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
велика је завршио у затвору паузе, и колико је волио све планиране оут мицхаелс мама нпр узимајући га мрзела јој што аб! ТЦХ јој сопствене синове, генерални узимајући осуђен на смрт и сви живе сретно све након што сам мислио келлермен умро, није видети да долази, и једно питање како посљедња на земљи учинио Мицхаел умрети, ја мислио компаније третирају га
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Упозорење :::::СПОЈаЛЕР АЛЈесу::::::
Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
|
|||
|
|||
|
Хвала за један дан глава горе!
|
|
|
|||
|
|||
|
Шта хоћеш рећи хвала за један дан глава горе сам рекао на више пост !!!!!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Крајеви Глупост.
Предузећа третирају тумор, тако да ће живи дуже време, нису га лече, мислим да је то била врста брода су преговарање, било да је Мајкл или побегли, ја не могу да се сетим. Написао сам да се жалим Фокс, они још увек нису добили назад на мене. Мы Сыстем: ксКс_ТеК_ГаМеР_Кскс
|
|
|
|||
|
|||
|
Када момци дошао комби Келлерман је се превози у они морају имати снимак стражари уместо њега.
Епизода 23 и 24 објасни завршетак епизоде 22 и требало би разјаснити неколико ствари, посебно Мајклс смрт. |