![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и аз съм обикновено тук всеки ден, но поради моя Linux експерименти не съм бил включен за известно време
но сега той е готов и съм назад Трябва да кажа, Linux е брилянтен ![]() този ми работен плот ми дънната платка трябва да е тук ми февруари 12-та и аз ще си довърша изгради Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хубав десктоп Пет свършите вашата изгради накрая тя ще бъде чудо machince вместо сън машина!
| |||
| |||
![]() Im мислене за използване на Линукс за постоянно, има ли нещо го правя невъзможен! |
|
| |||
| |||
| предприеме ovr той света можете дори рязка рана по-добре с Linux! |
|
| |||
| |||
| Wowowow Велик пост! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Linux поддържа по-малко от 7% от всички игри
| |||
| |||
| cadega подкрепя хиляди, аз търсех в списъка го подкрепя cod4 bf2 BF 2142 Crysis ренегат bioshock далеч вик основно всяка игра и търсили cadega подкрепи го, 3 лири на месец, което не е лошо половина |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз придобити Ubuntu Преди време и купи HDD прекалено, но реших да инсталирате Vista вместо това. Мислиш ли, може да премахнете изглед или я разделя на два дяла да имате гъска в Линукс, ако това е толкова добра. Как беше ОС за инсталиране? Освен това колко голям е HDD, който използвате за Linux и колко пълен е? (приблизително).
|
| |||
| |||
| на инсталацията е бриз въпреки че той е доста сложно, но си струва, а не за нов потребител |
|
| |||
| |||
| Да, опитали да го инсталирате последната вечер, на която беше лош ход, както Vista не обичам да budged един часа малко. Искате да не Partition Magic си размер е дял, след това хвърли един hissy годни, когато се опитах да променя моя XP MBR и след Възстановяването на Vista EasyBCD, реши да даде ми липсва hal.dll грешка, която в крайна сметка, просто принудени да извадите Vista HDD и започнете отначало. Все още не е ли тя сортирани, само чака на временна изгради да премахнете празно за Vista HDD, така че не може да изпоцапвам текущата ми издокарвам всяко допълнително.
__________________ Woah! Ти намери моя тайна изречение! LOL, n00b. |