![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i já jsem na tu většinou každý den, ale vzhledem k mé linux experimenty Nebyl jsem na nějakou dobu
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| příjemné pracovní ploše Wen dokončíte vaši stavět to bude nakonec s podivem machince místo sen stroj!
| |||
| |||
![]() im myšlení pomocí linux trvale, je tam všechno, co dělá, převýšení dělat! |
|
| |||
| |||
| vzít ovr ten svět můžete dokonce hack lépe s Linuxem! |
|
| |||
| |||
| Wowowow Velká post! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| linux podporuje méně než 7% všech her
| |||
| |||
| cadega podporuje tisíc, byl jsem při pohledu na seznam podporuje CoD4 BF2 BF 2142 Crysis odrodilec BioShock daleko-plakat v podstatě každá hra i Hledaný cadega podpořil ji 3 liber za měsíc, že je docela slušný |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I získal Ubuntu chvíli lety koupil a HDD taky ale rozhodli pro instalaci Vista místo. Myslím, že může buď odstranit průhled nebo ji rozdělit na dva oddíly, že mají-li husa na Linux je to, že dobrý. Jak bylo Instalace OS? I to, jak velký je HDD, který používáte pro Linux a jak plné to je? (zhruba).
|
| |||
| |||
| os instalace byl vítr, i když zbytek je poněkud složitější, ale stojí za to, ne pro nové uživatele |
|
| |||
| |||
| Jo, se pokusil nainstalovat poslední večer, který byl špatný tah, jak Vista nelíbilo, že jsou rozpočtové jeden bit. By neměla nechat oddíl Magic re-size je to oblast, pak zorganizovala hissy vhodné, když jsem se snažil reset mého XP MBR a po reverting to Vista EasyBCD, se rozhodl dát mi chybí hal.dll chyby, které se nakonec stejně nucen, abych odpojte Vista HDD a začít znovu. Stále není ono tříděné, které stále čekají na vybudování dočasného odstranit prázdné Vista HDD, takže nemohou zkomplikovat můj současný plošinu dalšího.
__________________ Woah! Našel jsi moje tajná věta! lol, n00b. |