![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Είμαι καλά εδώ συνήθως για κάθε ημέρα, αλλά εξαιτίας μου linux i πειράματα δεν έχουν για για λίγο
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
χελώνι ωραία επιφάνεια εργασίας σας τελειώσει σας θα οικοδομήσουμε τελικά να είναι ένα θαύμα machince αντί για ένα όνειρο μηχανή!
|
|||
|
|||
![]() im σκέψης του linux που χρησιμοποιούν μόνιμα, υπάρχει κάτι που επίκλισης κάνουμε! |
|
|
|||
|
|||
|
ovr λάβει ο κόσμος μπορείτε να σιδηροπρίονο ακόμη καλύτερα με το linux!
|
|
|
|||
|
|||
|
Wowowow
Μεγάλη θέση! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
linux υποστηρίζει λιγότερο από το 7% του συνόλου των παιχνιδιών
|
|||
|
|||
|
cadega υποστηρίζει χιλιάδες, έψαχνα στη λίστα που υποστηρίζει
cod4 bf2 BF 2142 crysis λιποτάκτης bioshock στιγμής-κραυγή βασικά κάθε παιχνίδι i αναζήτηση cadega υποστήριξε, 3 λίρες το μήνα ότι δεν είναι ένα δεύτερο κακό |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I Ubuntu αποκτηθεί πριν από λίγο και αγόρασα ένα HDD και εγώ, αλλά αποφάσισε να εγκαταστήσετε αντί Vista.
Πιστεύεις ότι μπορεί είτε να αφαιρέσετε Vista ή την χωρίζει σε δύο τμήματα να έχουν χήνα στο Linux αν είναι τόσο καλή. Πώς ήταν το OS Εγκατάσταση; Επίσης το πόσο μεγάλος είναι ο HDD που χρησιμοποιείτε για το Linux και το πώς θα είναι πλήρης; (περίπου).
|
|
|
|||
|
|||
|
os εγκατάσταση ήταν μια αύρα αν και τα υπόλοιπα είναι αρκετά περίπλοκο, αλλά την αξία του, δεν προορίζεται για ένα νέο χρήστη
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι, προσπάθησε να το εγκαταστήσετε χθες το βράδυ, που ήταν μια κακή επιλογή όπως Vista δεν αρέσει να προϋπολογισμού ενός δυφίου.
Δεν θα αφήσουμε Partition Magic εκ νέου ότι το μέγεθος του διαμερίσματος, στη συνέχεια, έριξε ένα hissy ταιριάζει όταν προσπάθησα να επαναφέρετε μου XP MBR, και μετά επιστροφή στην Vista EasyBCD, αποφάσισε να μου δώσει μια λείπει hal.dll λάθους το οποίο, στο τέλος, λίγο αναγκαστική μου να αποσυνδέστε το Vista HDD και αρχή. Ακόμη δεν έχεις ταξινομημένο, απλά περιμένουν για να οικοδομήσουμε μια προσωρινή αφαίρεση Vista HDD το κενό δεν μπορεί χάλια μου τρέχουσα εξέδρας περαιτέρω.