![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
dobro ja sam obično se ovdje svaki dan, ali zbog moje linux eksperimenti nisam bila na neko vrijeme
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
lijepo desktop izraslina što dovršite Vašu izgraditi će konačno biti čudo machince umjesto san stroj!
|
|||
|
|||
![]() im misli pomoću Linux trajno, je li to licemjerje činiti ništa! |
|
|
|||
|
|||
|
On se ovr svijetu čak možete hack bolji sa linux!
|
|
|
|||
|
|||
|
Wowowow
Izvrstan post! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Linux podržava manje od 7% za sve igre
|
|||
|
|||
|
cadega podržava tisuće, bio sam gleda na popis podupire
cod4 bf2 bf 2142 crysis otpadnički bioshock daleko poklič osnovi svake igre i pronicali cadega podrzzali, 3 funte na mjesec, to nije loša polovina |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ubuntu stekla sam prije nekog vremena kupio HDD i previše, ali je odlučila da instalira Vista umjesto.
Svibanj misliti ni maknuti vidik ili Splita to u dvije particije imati guska na Linux ako je to dobro. Kako je OS Installation? Također kako je veliki HDD koji koristite za Linux i kako puna je to? (otprilike).
|
|
|
|||
|
|||
|
OS instalacija, iako je bio povjetarac ostatak je prilično komplicirana, ali svoj vrijedan Internet, a ne za novog korisnika
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, pokušavali da ga instalirati sinoć, koji je bio loš potez kao Vista nije mi se budged jedan zalogaj.
Ne bi neka Partition Magic re-size to particiju, a zatim je bacio jedan hissy stati kad sam pokušao vratiti moj XP MBR, a nakon reverting za Vidik EasyBCD, odlučio je da, dajte mi nedostaje hal.dll pogreške koje su, na kraju, samo meni je prisiljena isključiti Vidik HDD i počeli. Još nije dobila ga redaju, samo čekaju na privremenoj izgraditi ukloniti prazan Vidik HDD tako da ne mogu raščerupati moje trenutne katarka daljnje.