![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én is általában itt minden nap, de mivel én linux kísérletek még nem volt egy ideig
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szép asztali wen akkor hagyd el építeni, hogy lesz végre egy csoda machince helyett egy álom gép!
| |||
| |||
![]() im gondolkodás használata Linux állandóan, van-e bármi cant do it! |
|
| |||
| |||
| ovr megteszi ő világ akkor még jobban csapkod Linux! |
|
| |||
| |||
| Wowowow Great post! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Linux támogatja a kevesebb mint 7%-a játékok
| |||
| |||
| cadega támogatja a több ezer, én néztem a listát, hogy támogatja cod4 bf2 bf 2142 Crysis renegát BioShock messze sírni alapvetően minden játék I searched cadega támogatta, 3 font egy hónapban, ami nem rossz fele |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én megszerezte az Ubuntu egy ideje, és vettem egy HDD is, de úgy döntött, hogy telepítse a Vista helyett. Hiszem vagy eltávolítása Vista vagy szétválaszthatják hogy két partíciót, hogy a liba a Linux, ha az jó. Milyen volt az operációs rendszer telepítés? Azt is, hogy nagy az HDD használ a Linux, és hogy tele van? (durván).
|
| |||
| |||
| os volt a telepítés gyerekjáték, bár a többi meglehetősen bonyolult, de megéri, nem egy új felhasználó |
|
| |||
| |||
| Igen, megpróbálta telepíteni a múlt éjszaka, ami egy rossz áthelyezni a Vista nem szereti, ha egy költségvetési kicsit. Nem engedte Partition Magic-re, hogy a partíció méretét, majd dobta egy hissy illeszkedik, amikor megpróbáltam orrgazdaság az én XP MBR, és miután visszatérnek a Vista EasyBCD úgy döntött, hogy adjon nekem egy hiányzó Hal.dll hiba, amely a végén, csak kényszerítette, hogy húzza ki a Vista HDD és kezdeni. Még mindig nem értem sorrendje, csak arra vár, hogy ideiglenes építeni, hogy távolítsa el az üres Vista HDD így nem elront jelenlegi fúrótoronyhoz tovább.
__________________ Woah! Megtalálták az én titkos mondat! lol, n00b. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vissza Kezd el a back up? | alex | General Chat szoftver | 3 | November 2, 2009 08:55 |
| Hello, I'm Back Again ....... | Emrys88 | Itt mutasd meg magadat | 6 | 21. március 2009 13:37 |
| Menj vissza a PC Amikor először is volt. | hadleigh_101 | A Windows operációs rendszerek | 11 | 12. július 2007 05:58 |
| Téma eszközök | |
| |