![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם אני בדרך כלל פה כל יום, אך בשל Linux הניסויים שלי לא הייתי על לזמן
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נחמד Desktop wen שתסיים לבנות את זה יהיה סוף סוף להיות פלא machince במקום מכונת חלום!
| |||
| |||
![]() IM חושב באמצעות Linux לצמיתות, האם יש משהו לעשות את זה צביעות! |
|
| |||
| |||
| לקחת את העולם ovr הוא יכול אפילו טוב יותר עם גרזן Linux! |
|
| |||
| |||
| Wowowow פירסום נהדר! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Linux תומך פחות מ 7% של כל המשחקים
| |||
| |||
| cadega תומך אלפים, אני מסתכל על הרשימה הוא תומך cod4 bf2 bf 2142 crysis עריק bioshock הרחוק לבכות בעצם כל משחק אני cadega חיפוש זה נתמך, 3 פאונד בחודש זה לא חצי רע |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני Ubuntu רכשה זמן מה לפני קנה HDD אך גם החליטה להתקין Vista במקום. חושב שאני עלול להסיר או Vista או לפצל אותה לשתי מחיצות יש אוז ב-Linux אם הוא כזה טוב. איך הייתה ההתקנה של מערכת ההפעלה? כמו כן עד כמה גדול הוא HDD אתה משתמש עבור לינוקס וכיצד הוא מלא? (בערך).
|
| |||
| |||
| OS ההתקנה הייתה רוח למרות השאר הוא די מסובך, אבל שווה את זה, ולא עבור המשתמש החדש |
|
| |||
| |||
| כן, ניסית להתקין את זה אתמול בלילה, וזה היה קשה לזוז כמו Vista לא אוהב להיות אחד budged ביט. האם לא נתנו לחלק הקסם מחדש גודל המחיצה זה, ולאחר מכן זרק את hissy מתאים כאשר ניסיתי לאפס XP MBR שלי, ואחרי מביטול ל Vista EasyBCD, החליט לתת לי חסר hal.dll שגיאה בה, בסופו של דבר, רק הכריחו אותי לנתק את Vista HDD ולהתחיל מחדש. עדיין לא קיבלתי את זה מיון, ממתינים רק על זמנית לבנות כדי להסיר את Vista HDD ריק, כך שהוא לא יכול לבלגן הנוכחי שלי מעטה יותר.
__________________ Woah! מצאת את סוד המשפט! LOL, n00b. |