![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na aš paprastai čia kiekvieną dieną, tačiau dėl mano Linux eksperimentų I haven't been on for o
bet dabar jis yra baigtas ir aš atgal turiu pasakyti, kad linux yra puikus ![]() Thats my desktop mano plokštė turėtų būti čia mano vasaris 12th, ir aš sukurti savo apdaila Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice Desktop Wen baigsite savo statyti galiausiai bus stebuklas machince vietoj Dream Machine!
| |||
| |||
![]() im mąstymą naudojant Linux nuolat yra kas nors ji cant do! |
|
| |||
| |||
| imtis VIRŠ jis pasaulio netgi galite Hack geriau su Linux! |
|
| |||
| |||
| Wowowow Didžiosios paštu! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Linux palaiko mažiau kaip 7% visų žaidimų
| |||
| |||
| cadega palaiko tūkstančiai, aš ieškojau į sąrašą ji remia CoD4 BF2 BF 2.142 Crysis renegatiškas BioShock toli riksmas esmės kiekviename žaidime Aš ieškojau cadega jį rėmė, £ 3 mėnesių, kad nėra pusės blogai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įgijau Ubuntu seniai ir nusipirkau HDD per bet nusprendė įdiegti "Vista" vietoj. Manau gali panaikinti Vista ar padalijamas į du skirsnius, kad ne Linux, žąsų, jei ji, kad geras. Kaip buvo OS diegimą? Be to, koks didelis yra HDD naudojate Linux ir kaip visa tai? (apytikriai).
|
| |||
| |||
| OS įdiegimas buvo Breeze nors poilsis yra gana sudėtinga, tačiau verta, o ne naują vartotoją |
|
| |||
| |||
| Taip, mėgino jį įdiegti paskutinę naktį, kuri buvo blogai perkelti kaip Vista nepatinka yra nepakito bitas. Ar ne tegul Partition Magic naujo dydžio tai disko, tada mesti hissy tinka, kai aš bandžiau su XP, reset mano MBA, o po to grįžta prie Vista EasyBCD nusprendė suteikti man trūksta Hal.dll klaida, kuri, galų gale, tiesiog privertė mane atjungti Vista HDD ir pradėti iš naujo. Still not got it sorted, tiesiog laukia laikinai pastatyti pašalinti tuščią Vista HDD taigi negali bałagan mano dabartinis įlaidai toliau.
__________________ Woah! Jei pastebėjote mano paslaptis sakinys! lol, n00b. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Atgal į viršų's getting jūsų Atgal į viršų? | Alex | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 2 lapkritis 2009 08:55 |
| Hello, I'm back ...... Again. | Emrys88 | Introduce yourself here | 6 | Kovas 21, 2009 13:37 |
| Gauti PC Atgal į kai aš pirmą kartą turėjo. | hadleigh_101 | Windows "operacinės sistemos | 11 | 12 liepa 2007 05:58 |
| Temos įrankiai | |
| |