![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nu es esmu parasti šeit katru dienu, bet sakarā ar manu linux eksperimentiem man nav on, bet
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
nice desktop wen esat pabeidzis savu būvēt tā beidzot ir brīnums machince vietā sapņu mašīna!
|
|||
|
|||
![]() im domāšana izmantot Linux pastāvīgi, vai ir kaut kas tai cant do! |
|
|
|||
|
|||
|
veikt ovr viņš Pasaule Jūs pat varat sacirst labāk ar Linux!
|
|
|
|||
|
|||
|
Wowowow
Great pastu! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
linux atbalsta mazāk nekā 7% no visām spēlēm
|
|||
|
|||
|
cadega atbalsta tūkstoši, es skatījos uz sarakstu, kuru tā atbalsta
cod4 bf2 bf 2.142 Crysis renegāts Bioshock far-cry būtībā katru spēli i meklējāt cadega atbalstījusi, £ 3 mēnesī, kas nav puse slikts |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Es ieguvu Ubuntu, bet pirms un nopirka HDD pārāk bet nolēma to install Vista instead.
Domāju, ka var vai nu noņemt vista vai sadalīt to divās daļās nodalījumi ir zoss pie Linux, ja tas ir, ka laba. Kā tika OS instalāciju? Arī cik liels ir HDD lietojat Linux un cik pilna tā ir? (apmēram).
|
|
|
|||
|
|||
|
os uzstādīšana bija brīze, lai gan pārējais ir diezgan sarežģīta, taču tā vērts, nevis jaunu lietotāju
|
|
|
|||
|
|||
|
Jā, mēģināja to instalēt pēdējā naktī, kas bija slikts solis, jo Vista nepatika, ir budged vienu bitu.
Nebūtu let Partition Magic re-size it's starpsienu, tad iemeta hissy fit, kad es mēģināju nomainīt manu XP MBR un pēc atgriešanās pie Vista EasyBCD, nolēma sniegt man trūkst hal.dll kļūdas, kas beigās, tikai piespiedu mani Atvienojiet Vista HDD un sāktu no jauna. Vēl nav dabūja to, ko šķiro, tikai gaida uz laiku paļauties, lai likvidētu tukšo Vista HDD tāpēc nevar izjaukt manu pašreizējo platformu kādi.