![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja też zwykle tutaj codziennie, ale ze względu na mój linux eksperymenty i nie zostały na pewien czas
ale teraz jest gotowy i jestem z powrotem I muszę powiedzieć, linux jest genialny ![]() thats my desktop moja płyta główna powinna być tutaj moje lutego 12 i I zakończyć moje budować My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nice pulpicie wen skończysz budować swój ostatecznie będzie się zastanawiać machince zamiast marzenie maszyna!
| |||
| |||
![]() im myślenia Linux'a na stałe, to jest coś cant do it! |
|
| |||
| |||
| podejmuje on ovr świat można nawet lepiej hack z Linuksem! |
|
| |||
| |||
| Wowowow Great post! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Linux obsługuje mniej niż 7% wszystkich gier
| |||
| |||
| cadega obsługuje tysiące byłem patrząc na listę obsługiwanych cod4 BF2 bf 2142 Crysis renegata Bioshock daleko krzyk zasadniczo każdy gra i przeszukany cadega obsługiwana to, 3 funta na miesiąc, że nie jest źle pół |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I Ubuntu nabył jakiś czas temu i kupił HDD, ale postanowił zainstalować zamiast Vista. Think I może usunąć Vista lub podzielony na dwie partycje to mieć gęś Linux czy to, że dobre. Jak była instalacja systemu operacyjnego? Ponadto, jak duża jest HDD używanego dla Linuksa, jak i pełne to jest? (w przybliżeniu).
|
| |||
| |||
| os instalacji był wiaterek chociaż reszta jest dość skomplikowane, ale warto, a nie dla nowego użytkownika |
|
| |||
| |||
| Tak, próbował go zainstalować ostatniej nocy, co było złe, jak przenieść Vista nie jak bycie budżetowych bitu. Czy nie pozwolili Partition Magic ponownie rozmiar partycji to, a następnie wyrzucił jeden hissy dopasowanie przy próbie zresetować XP MBR, po przywrócenie Vista EasyBCD, postanowił dać mi brakuje hal.dll błąd, który w końcu, po prostu zmuszeni do mnie odłączyć Vista HDD i zacząć od nowa. Wciąż nie dostałem go posortowane czekają na czas zbudować, aby usunąć puste Vista na HDD, tak nie może robić bałagan mojej obecnej rig dalszych.
__________________ Woah! Znalazłeś mój sekret zdanie! lol, n00b. |