![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| si eu sunt de obicei de pe aici în fiecare zi, dar din cauza mea linux experimente i nu au fost pe o vreme
dar acum este terminat şi i-am întors Trebuie să spun linux este genial ![]() Thats desktop mi placa de bază ar trebui să fie aici de-a 12-feb-mi şi voi mi termin construi Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spaţiul de lucru frumos cucui ce-ţi termini construi în final, acesta va fi un miracol machince loc de o masina de vis!
| |||
| |||
![]() im gândire de a utiliza linux definitiv, e acolo, nimic nu-l cant! |
|
| |||
| |||
| el ia ovr lume a putea hack chiar mai bine cu linux! |
|
| |||
| |||
| Wowowow Great post! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Linux suportă mai puţin de 7% din toate jocurile
| |||
| |||
| cadega susţine mii, m-am uitat la lista sprijină cod4 bf2 BF 2142 Crysis renegat BioShock departe-plânge, practic fiecare joc am căutat-o cadega susţinut, 3 lire pe lună, care nu este o jumătate de rău |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu am achiziţionat un timp în urmă şi a cumparat un HDD prea, dar a decis să instalaţi Vista în loc. Crezi că poate elimina vista sau divizat-o în două partiţii pentru a avea o gâscă la Linux dacă este atât de bun. Cum a fost la OS de instalare? De asemenea, cât de mare este de HDD pe care îl folosiţi pentru Linux completă şi cum este? (aproximativ).
|
| |||
| |||
| os de instalare a fost foarte uşoară, deşi restul este destul de complicat, dar îşi merită, nu pentru un utilizator nou |
|
| |||
| |||
| Da, a încercat să-l instalaţi ultima noapte, care a fost o mişcare proastă ca Vista nu ca fiind budged un pic. Nu ar lăsa să Partition Magic re-size este partiţie, apoi a aruncat o hissy se potrivesc, atunci când am încercat să-mi reiniţializaţi XP MBR, şi după ce a reverting Vista EasyBCD, a decis sa-mi dea o lipsă Hal.dll eroare care, în final, doar forţat să-mi deconectaţi Vista HDD şi începe peste. Inca nu am prins sortate, abia asteapta pe o construim pentru a elimina temporar necompletat Vista HDD asa ca nu poate cârpăci meu actual ţinută mai departe.
__________________ Woah! Ai găsit meu secret teză! lol, n00b. |
![]() |
|
| Marcaje |