![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i já jsem na tu väčšinou každý deň, ale vzhľadom k mojej linux experimenty Nebol som na nejakú dobu
ale teraz je hotový a som späť Musím povedať, Linux je skvelý ![]() to je moje desktopové moja doska by mala byť tu moje februára do 12. a já jsem se dokončiť môj stavať Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| príjemné pracovné ploche Wen dokončíte vašu stavať to bude nakoniec s počudovaním machince miesto sen stroj!
| |||
| |||
![]() im myslenia pomocou linux trvalo, je tam všetko, čo robí, prevýšenia robiť! |
|
| |||
| |||
| vziať ovr ten svet môžete dokonca hack lepšie s Linuxom! |
|
| |||
| |||
| Wowowow Veľká post! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| linux podporuje menej ako 7% všetkých hier
| |||
| |||
| cadega podporuje tisíc, bol som pri pohľade na zoznam podporuje CoD4 BF2 BF 2142 Crysis odrodilec BioShock ďaleko-plakat v podstate každá hra i Hľadaný cadega podporil ju 3 libier za mesiac, že je docela slušný |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I získal Ubuntu chvíli rokmi kúpil a HDD taky ale rozhodli pre inštaláciu Vista miesto. Myslím, že môže buď odstrániť priehľad alebo ju rozdeliť na dva oddiely, že ak majú hus na Linux je to, že dobrý. Ako bolo Inštalácia OS? I to, aký veľký je HDD, ktorý používate pre Linux a ako plné to je? (približne).
|
| |||
| |||
| os inštalácie bol vietor, aj keď zvyšok je trochu zložitejšie, ale stojí za to, nie pre nových používateľov |
|
| |||
| |||
| Jo, sa pokúsil nainštalovať posledný večer, ktorý bol zlý ťah, ako Vista nepáčilo, že sú rozpočtovej jeden bit. By nemala nechať oddiel Magic re-size je to oblasť, potom zorganizovala hissy vhodné, keď som sa snažil reset môjho XP MBR a po reverting to Vista EasyBCD, sa rozhodol dať mi chýba hal.dll chyby, ktoré sa nakoniec rovnako nútený, abych odpojte Vista HDD a začať odznova. Stále nie je ono triedené, ktoré stále čakajú na vybudovanie dočasného odstrániť prázdne Vista HDD, takže nemôžu skomplikovať môj súčasný plošinu ďalšieho.
__________________ Woah! Našiel si moje tajné veta! lol, n00b. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Späť hore na chrbát dostať hore? | alex | Všeobecné Software Chat | 3 | 2 novembra 2009 08:55 |
| Hello, I'm Back Again ....... | Emrys88 | Predstavte Yourself Tu | 6 | 21. marec 2009 13:37 |
| Získajte späť na PC, keď som prvýkrát sa mu to nepodarilo. | hadleigh_101 | Operačné systémy Windows | 11 | 12. júla 2007 05:58 |
| Thread Tools | |
| |